Accessoireopzetkop voor VisaPure Advanced

  Accessoireopzetkop voor VisaPure Advanced

  Stralende en gerevitaliseerde huid

  Het opzetstuk voor revitaliserende massage is ontwikkeld in samenwerking met experts in Japanse massage. Het aangepaste DualMotion-programma stimuleert de bloedcirculatie en ontspant de spieren in het gezicht voor een gerevitaliseerde, stralende huid met een gezonde gloed. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 24,99 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Accessoireopzetkop voor VisaPure Advanced

Revitaliserende massage, Intelligente opzetkop SC6060/00 Soortgelijke producten zoeken

Stralende en gerevitaliseerde huid

Stimuleert de bloedsomloop en ontspant de spieren

 • Bereikt de diepere lagen van de huid om de spieren te ontspannen

  Bereikt de diepere lagen van de huid om de spieren te ontspannen

  Het opzetstuk voor revitaliserende massage zorgt voor een intensieve massage die de diepere lagen van de huid bereikt. Het ontspant de kleine gezichtsspieren en geeft u een ontspannen, comfortabel gevoel.

 • Het voelt alsof uw huid zacht wordt gemasseerd door 750 vingertoppen per minuut

  Het voelt alsof uw huid zacht wordt gemasseerd door 750 vingertoppen per minuut

  Het aangepaste DualMotion-programma zorgt voor een revitaliserende en ontspannende ervaring. Het is ontwikkeld met specialisten in Japanse massage en is ontworpen om de vermaarde massagetechnieken petrissage en tapotement na te bootsen. Het doet wat handen niet kunnen. Dankzij het elegante en functionele ontwerp van het opzetstuk met vijf balletjes, voelt het alsof uw huid zacht wordt gemasseerd door 750 vingertoppen per minuut. Het revitaliserende massage-programma duurt 3 minuten en u kunt meerdere keren per week genieten van een gezichtsmassage.

 • De huid profiteert van meer zuurstof en voedingsstoffen

  Met het opzetstuk voor revitaliserende massage met het aangepaste DualMotion-programma verbetert u de doorbloeding, zodat u een stralende huid met een gezonde gloed krijgt. Ervaar een aangenaam, revitaliserend gevoel op uw huid.

 • Kan worden gebruikt met en zonder crèmes, lotions en oliën

  Eenvoudig te integreren in uw huidverzorgingsroutine. Het opzetstuk kan worden gebruikt met uw huidige huidverzorgingsproducten en merken, zoals crèmes, serums, oliën en extracten. U kunt het apparaat ook gebruiken zonder crème als u dat wenst.

 • U kunt het opzetstuk eenvoudig reinigen met warm water en zeep

  U kunt het opzetstuk eenvoudig reinigen onder de kraan met warm water en zeep.

 • 3 minuten-programma, 2 intensiteitsstanden, rotatie in twee richtingen

  Dankzij de intelligente opzetstukherkenning van de VisaPure Advanced-serie herkent het apparaat het opzetstuk zodra het is geplaatst en activeert het automatisch een aangepast programma van DualMotion. Speciaal afgestemde rotatie- en trillingsniveuas worden gestart met bijpassende duur en rotatierichting. Het revitaliserende massage-programma maakt gebruik van rotatie in twee richtingen om de stroom van de lymfevaten in de huid te kunnen volgen.

 • Gebruik 1-3 keer per week voor een revitaliserende ervaring

  Gebruik het opzetstuk voor revitaliserende massage 1 tot 3 keer per week voor een ontspannende en revitaliserende ervaring.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in