NL
FR
1
Koffie

Registreren

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Philips Koffiemachines

  Advies over koffiemachines

  Iedere koffiedrinker is anders. Zelfs per moment kan je voorkeur veranderen. ’s Ochtends een grote, volle mok filterkoffie en ’s avonds een espresso van verse bonen bijvoorbeeld. Of beginnen met een heerlijke latte of cappuccino en daarna over op zwart. Maar misschien wil je juist altijd precies dezelfde kop koffie, helemaal zoals jij hem het liefst drinkt.

   

  Bij het kiezen van de perfecte koffiemachine spelen jouw voorkeuren allemaal een rol. En wat ook belangrijk is: de mate van gemak die je zoekt. Wat je ook kiest, de koffiezetapparaten van Philips combineren altijd heerlijke koffie met optimaal gebruikersgemak. Op deze website helpen we jou bepalen wat voor systeem het beste bij je past.

  Philips koffiezetapparaten met filter

  Drip is de filterkoffie die we allemaal kennen en die tegenwoordig weer in opmars is vanwege de vaak subtielere smaak. Philips heeft hiervoor diverse machines, voor zowel gemalen koffie als voor verse koffiebonen. De steeds verder geperfectioneerde techniek van deze machines zorgt ervoor dat de pure smaak van koffie maximaal tot zijn recht komt.

  SENSEO® koffiemachines met pads

  Kies een koffiepad uit de uitgebreide SENSEO® collectie, plaats deze in de machine en druk op de knop. Binnen enkele seconden geniet je van een grote kop filterkoffie met een heerlijke cremalaag. Met kop na kop dezelfde vertrouwde kwaliteit is SENSEO® niet voor niets de meest gebruikte koffiemachine onder koffiedrinkend Nederland en genieten we iedere dag van onze koffie (De Koffiemonitor, 2016).

  Philips volautomatische espressomachines

  Met onze Philips volautomatische espressomachines maak je eenvoudig een espresso van vers gemalen bonen. Daarnaast hebben alle machines een melksysteem om met één druk op de knop óf handmatig een heerlijke cappuccino of latte macchiato te bereiden. Daarnaast is het ontkalken van de machines eenvoudig dankzij het ingebouwde AquaClean-filter.

  Saeco volautomatische espressomachines

  Met deze technisch hoogstaande automatische espressomachines maak je met één druk op de knop een heerlijke koffie van versgemalen koffiebonen. Bereid eenvoudig je favoriete koffiespecialiteit: van stevige espresso tot cappuccino of latte macchiato met vers opgeschuimde melk. Dé originele Italiaanse koffiemachines voor koffieliefhebbers die niet snel tevreden zijn.

  Saeco handmatige espressomachines

   

  Handmatige espressomachines werken met gemalen koffie of geportioneerde koffiepads. Installeer de portafilter en maak een espresso – als een professionele barista! Of maak een cappuccino of latte macchiato met de klassieke melkopschuimer (pannarello).

  Gaggia espressomachines

   

  Maak een klassieke espresso, of een cappuccino met vers opgeschuimde melk met een espressomachine van Gaggia. Gaggia is een van de meest traditionele, maar innovatieve merken die worden gebruikt door Italiaanse barista's.

  Geniet verrassend eenvoudig van heerlijke cappuccino met de Philips 3200 LatteGo espressomachine

  Ontdek de nieuwe Philips 3200 LatteGo
  Aanbevolen verkoopprijs: 599,99 €

  Hoe kunnen we je helpen?