NL
FR
1
Koffie

Registreren

abonneren_op_onze_nieuwsbrief

Ontdek onze koffiemachines

Advies over onze koffiemachines


Iedere koffiedrinker is anders. Jouw voorkeur hangt heel hard af van het moment. Drink jij bijvoorbeeld ’s ochtends een grote, volle tas filterkoffie en ’s avonds een espresso van verse bonen? Of begin jij eerder met een heerlijke latte of cappuccino en schakel je daarna over op zwart. Of misschien wil jij juist altijd precies dezelfde kop koffie, helemaal zoals jij hem het liefst drinkt.

 

Bij het kiezen van de perfecte koffiezetapparaat spelen jouw voorkeuren allemaal een rol. En wat ook belangrijk is het gebruiksgemak van de machine. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, de koffiezetapparaten van Philips combineren altijd heerlijke koffie met optimaal gebruikersgemak. Op deze website helpen we jou bepalen wat voor systeem het beste bij jou past.

Saeco volautomatische espressomachines

Met een automatische espressomachine maak je met één druk op de knop een heerlijke koffie van versgemalen koffiebonen. Maak eenvoudig jouw favoriete koffiespecialiteit: van een stevige espresso tot cappuccino of latte macchiato met vers opgeschuimde melk.

Philips volautomatische espressomachines

Met onze 'bean-to-cup' koffiemachines maak je espresso of filterkoffie met één druk op de knop. De geïntegreerde melkopschuimer is ideaal om cappuccino of latte macchiato te maken – overdag of 's avonds.

SENSEO® koffiepadmachines

Kies een koffiepad uit een uitgebreide SENSEO® collectie, plaats deze in de machine en druk op de knop. Binnen enkele seconden geniet je van een grote kop filterkoffie met een heerlijke cremelaag.

Philips koffiezetapparaten met filter

Drip is de filterkoffie die we allemaal kennen en die tegenwoordig weer in opmars is vanwege de vaak subtiele smaak. Philips heeft hiervoor diverse machines, zowel voor gemalen koffie als voor verse koffiebonen.

Eenmalig gratis verzending in de Philips Online Shop 

 

Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en kortingen, en help ons de goede doelen te steunen die jij belangrijk vindt.

Philips No1 coffeemachines

Waarom een Philips koffiemachine?

 

De echte vraag is: waarom zou je als koffieliefhebber iets anders kiezen dan Philips? Niet voor niets is Philips volgens Euromonitor de nummer 1 van Europa wat koffiemachines betreft. Om wat voor soort koffiezetmachine het ook gaat, we zijn al jaren bezig met het perfectioneren van al onze modellen.

 

Via ons merk Saeco zijn we zelfs de uitvinder van de volautomatische espressomachine. Wat we in de Philips-serie vertaald hebben naar dezelfde kwaliteit, maar dan nóg betaalbaarder. Eigenlijk is één ding voor ons het belangrijkste: wat voor koffiedrinker je ook bent, jeverdient de beste koffie die er is. Van het dagelijkse ‘bakkie’ met de SENSEO® of een filterkoffieapparaat tot Italiaanse koffiespecialiteiten als cappuccino of latte macchiato. Waarbij we uiteraard het design niet vergeten, welk koffiezetmachine je ook kiest.

 

Hoe kunnen we je helpen?