NL
FR
1
Home Audio

 

 

 

 

Home audio

Breng muziek tot leven

 

Ontdek onze volledige home audio-collectie

Muziek voor iedereen

Van welke muziek u ook houdt, Philips home audio-geluidssystemen brengen de muziek die u niet kunt missen bij u thuis. Met draadloze luidsprekers met Bluetooth- of AirPlay-technologie streamt u snel en eenvoudig muziek vanaf slimme apparaten.

Productoverzicht

Bluetooth®-luidsprekers voor thuis

Via Bluetooth® streamt u snel en eenvoudig muziek vanaf smartphones, zonder kwaliteitsverlies.

Philips
Fidelio

Het Philips Fidelio-assortiment

is bedoeld voor echte

geluidsliefhebbers voor wie elk

detail ertoe doet.

Draagbare audio

De uiterst draagbare luidsprekers van Philips zijn stijlvol, licht en toch krachtig genoeg om als gangmaker te dienen op elk feestje, binnen of buiten.

Docking-luidsprekers

Onze docking-luidsprekers zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit. U geniet probleemloos van alle muziek op uw smartphones en tablets.

PC-luidsprekers

De krachtige PC-luidsprekers zijn speciaal gemaakt voor games of multimedia-inhoud en hebben een elegant en modern ontwerp dat perfect bij uw interieur past.

CD-soundmachine

Geniet waar u ook bent van de sensationele audiokwaliteit van Philips CD-soundmachines.

 

 

Radio en wekker

Begin de dag op uw manier. U wordt wakker met uw favoriete muziek, de radio of natuurgeluiden.

 

 

AirPlay-luidsprekers

Met draadloze luidsprekers met AirPlay-technologie kunt u uw favoriete nummers streamen, voor fantastische muziek die fantastisch klinkt.

HiFi-systemen

Speel muziek af van verschillende bronnen – voor geluid dat past bij uw levensstijl in een ontwerp dat past bij uw interieur.

Erkenning door de branche

Awards en erkenningen die in 2014 aan onze producten zijn toegekend.

Innovations Awards 2013

SHOQBOX luidspreker SB7220

Fidelio A3 luidspreker AW3000

Partymachine FWP3200D

Design Awards 2013

Fidelio A9 draadloze luidsprekers AW9000

Fidelio A5 Bluetooth-luidspreker AW5000

Fidelio A3 draadloze luidspreker AW3000

SoundShooter draagbare luidspreker SBT30

SHOQBOX luidspreker SB7220

Product Design 2013

Fidelio A9 luidsprekers AW9000

Fidelio A5 luidspreker AW5000

Fidelio A3 luidspreker AW3000

Product Design 2014

BR-1X SB5100/5200 draagbare luidspreker

Fidelio P9X + P8 Bluetooth-luidspreker

M1X-DJ DJ DS8900 geluidssysteem

SB2000 DOT draagbare luidspreker

Superieur geluid voor thuis

Philips Fidelio home audio is het resultaat van akoestische techniek zonder compromissen en ons streven naar optimale audioprestaties. Elk Fidelio-audiosysteem levert een superieure geluidskwaliteit in zijn klasse en biedt luisteraars de mogelijkheid om hun leven te verrijken met uitzonderlijke audio.

HiFi-geluid

 

 

Philips Fidelio home audio-systemen worden gekenmerkt door hun natuurlijke, heldere en warme geluidsprofielen. Bij onze akoestische techniek staan onze "Gouden Oren" centraal. Deze audioperfectionisten zijn grondig getraind om de subtielste geluidsnuances te detecteren. Voor Fidelio home audio is uitgegaan van de kenmerkende kwaliteit van Fidelio HiFi-geluid, die is verfijnd om verschillende ruimten van exceptioneel geluid te kunnen voorzien

 

Functie gaat voor ontwerp

Bij alle home audio-producten gaat het om een optimale balans tussen stijl en geluidsprestaties, want voor onze luisteraars is alleen het beste goed genoeg. Philips Fidelio-ontwerpen zijn een combinatie van verfijnde audiotechniek, vakmanschap en iconisch productontwerp. Hoogwaardige natuurlijke materialen zoals hout en lak zijn kenmerkend voor de opvallende, moderne vormgeving van deze producten.

Naadloze connectiviteit

De dynamische akoestiek en gebruiksvriendelijkheid van onze audiosystemen verrijken uw levensstijl met een superieur geluid. Met onze intuïtieve, eenvoudig te installeren producten met Bluetooth- en Airplay-functies integreert u HiFi-geluid in platforms met nieuwe technologieën en creëert u draadloze audiosystemen met een optimale geluidskwaliteit.

Productkenmerken

Mediashowcase

Plug & Play

Tegenwoordig willen we zonder onderbrekingen verbonden zijn. Met een docking-luidspreker kunt u snel en eenvoudig muziek van uw Apple-apparaat afspelen. Stream geluid, laad op en ontdek de voordelen en het gebruiksgemak van een compleet docking station.

DualDock-innovaties

Het DualDock-mechanisme is een innovatie van Philips waarbij verschillende docks zijn geïntegreerd in een assortiment muzieksystemen. Of u nu behoefte hebt aan een wekker, ranke microluidsprekers, klassieke systemen of gecombineerde oplossingen, Philips DualDock, met een 30-pins aansluiting voor iPhone 4 en een Lightning-aansluiting voor iPhone 5, biedt u de flexibiliteit en de vrijheid om via een Philips-docking station audio met hoge kwaliteit af te spelen vanaf een smartphone of tablet.

Productkenmerken

Mediashowcase

Streamen via Bluetooth®-luidsprekers

Muziek is tegenwoordig overal beschikbaar. Het wordt gestreamd, gedownload en gedeeld via smartphones, tablets en laptops. Het uitgebreide assortiment Philips home audio-producten bevat tientallen ontwerpen die compatibel zijn met Bluetooth, zodat zowel Apple-, Android- als Windows-gebruikers hun favoriete muziek eenvoudig via draadloze Bluetooth-luidsprekers kunnen streamen.

Superieur geluid via draadloze luidsprekers

De draadloze home audio-luidsprekers van Philips, variërend van op zichzelf staande alles-in-één microtorens tot systemen voor wandmontage, klassieke stereo-installaties, monoblocks en multimediasystemen, passen in elke ruimte.

 

 

Mediashowcase