NL
FR
1
Koptelefoons

Hoofdtelefoon

De beste luisterervaring

 

Ontdek onze volledige collectie hoofdtelefoons

Hoofdtelefoons die zijn gemaakt om uit te blinken

Het bieden van HiFi-geluid is onze obsessie. Philips Fidelio-hoofdtelefoons zijn het resultaat van akoestische techniek zonder compromissen en ons streven naar optimale prestaties op het gebied van audio en ergonomie. We blijven onze eersteklas hoofdtelefoons continu aanpassen en innoveren om u de beste luisterervaring te bieden.

De signatuur van Fidelio hoofdtelefoons

 

Het Philips Fidelio-geluid is ontstaan na uitgebreide tests met kritische luisteraars om een voorkeursprofiel voor het geluid van HiFi-hoofdtelefoons te bepalen. De geluidskenmerken van Fidelio-hoofdtelefoons zijn diepe bassen, heldere hoge tonen en een natuurlijk middenbereik. Of u nu thuis of onderweg bent en wel of geen Bluetooth gebruikt, Fidelio-hoofdtelefoons bieden altijd een optimaal geluid en verrijken uw levensstijl met een nauwkeurige geluidsweergave.

Een ontwerp waarbij het om de details gaat

 

Het opvallende ontwerp van Philips Fidelio-hoofdtelefoons is het gevolg van een eenvoudige ontwerpfilosofie: functie gaat voor ontwerp. Fidelio staat voor afgestemde ontwerpen, zinvolle innovaties en bovenal akoestische precisie. Van techniek tot ergonomie, van productie tot accessoires – juist de aandacht voor akoestische details zorgt ervoor dat u blijft luisteren.

De hoofdtelefoons zijn ontworpen voor uw comfort

 

De materialen van Philips Fidelio-hoofdtelefoons zijn nauwkeurig geselecteerd voor een optimale functionaliteit en maximaal comfort. Of u nu een professionele gebruiker bent, een forens of iemand die thuis van HiFi-geluid geniet, Fidelio-hoofdtelefoons staan garant voor optimaal comfort en een ultieme luisterervaring.

Erkenning door de branche

Awards en erkenningen die in 2014 aan onze Fidelio hoofdtelefoons zijn toegekend

Philips Fidelio S2-hoofdtelefoon

T3 Awards 2014: hoofdtelefoon van het jaar

Philips Fidelio L2-hoofdtelefoon voor over het oor

“Return of the master” –

Les Numeriques Winnaar van Reddot Award 2014

 

Philips Fidelio M2BT Bluetooth-hoofdtelefoon

What Hi-Fi Awards 2014: beste draadloze hoofdtelefoon

Philips Fidelio M1-hoofdtelefoon voor over het oor

“Perfect voor lange luistersessies dankzij de gelijkmatige toonbalans” –

What Hi-Fi Awards 2013: Beste draadbare hoofdtelefoon voor op het oor

Philips Fidelio M1MKII-hoofdtelefoon voor op het oor

What Hi-Fi Awards 2014: beste draagbare hoofdtelefoon voor op het oor tussen £ 100 - £ 200

Philips Fidelio S2-hoofdtelefoon

“Het overkomt me niet vaak dat ik word overrompeld door een nieuw product van een grote naam, maar de Philips Fidelio-hoofdtelefoon heeft me volledig weten te verrassen”

- Innerfidelity

“Uitstekend geluid en een goede productkwaliteit”

- Lyd and Bilde Magazine Best in test iF Product Design Award 2014

Fidelio hoofdtelefoon collectie

Mediashowcase

Stap in uw eigen soundtrack

Bij Philips CitiScape komen audio en mode samen. Stedelingen die opgaan in het ritme van hun woonomgeving genieten met Philips CitiScape-hoofdtelefoons van een ultieme geluidservaring die perfect past bij trendsetters. Draai het volume omhoog en stap in uw eigen soundtrack

Moeiteloos stijlvol met CitiScape-hoofdtelefoons

 

Philips CitiScape is geïnspireerd door de levendigste steden en de muziekliefhebbers die daar wonen. Een CitiScape-hoofdtelefoon zit net zo lekker als uw favoriete zonnebril. CitiScape kan in één adem worden genoemd met straatkunst, fixies en het ritme van de stad. Laat zien wie u bent met een hoofdtelefoon waarmee u uzelf kunt zijn.

Hoofdtelefoons voor alledaags comfort

Beweeg mee met uw muziek. Van compacte, opvouwbare lichtgewichtontwerpen tot draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons - u kunt in alle vrijheid luisteren naar de muziek waar u van houdt. De nauwkeurig geselecteerde materialen en details hebben een stijlvolle uitstraling en u kunt in alle comfort naar uw favoriete nummers luisteren.

CitiScape hoofdtelefoon collectie

Mediashowcase

Sport hoofdtelefoons als buddy

Philips ActionFit-sport hoofdtelefoons houden u gezelschap bij de zwaarste workouts en bieden u de motivatie en steun om vol te houden. De draagstijlen van ActionFit zijn ontworpen om uw workout te stimuleren, zodat u meer uit uzelf haalt.

Een ritme dat nergens voor stopt

Philips ActionFit-hoofdtelefoons zijn volledig afgestemd op actieve gebruikers en perfect voor het sporten. ActionFit heeft krachtige basprofielen die u aansporen om te blijven bewegen en biedt een stevig geluid en een perfecte pasvorm

De vrijheid om te bewegen

Philips ActionFit-hoofdtelefoons zijn ultralicht en zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. ActionFit-hoofdtelefoons zijn zweetbestendig, veilig, wasbaar, robuust en ergonomisch, en bieden u zekerheid bij uw actieve levensstijl.

ActionFit hoofdtelefoon collectie

Mediashowcase

Philips DJ hooftelefoons in samenwerking met Armin van Buuren

Het Philips DJ Pro-assortiment is in samenwerking met Armin van Buuren ontworpen en bestaat uit essentiële apparatuur voor iedereen die leeft voor muziek. Dankzij Armins ervaring voldoet de Philips A5-PRO DJ-hoofdtelefoon aan de hoogste standaarden en is dit de ideale hoofdtelefoon voor elke professionele DJ. Treed op waar en wanneer u maar wilt. Ontdek hier het resultaat van de samenwerking tussen Philips en Armin.

Monitor hoofdtelefoons in DJ-stijl

 

Philips-monitorhoofdtelefoons bieden een fantastisch draagcomfort en combineren een uitstekende audiokwaliteit met diepe dynamische bassen en een krachtig geluid. Met zijn uitgebreide mogelijkheden is dit de perfecte hoofdtelefoon voor een reizend bestaan en een veelzijdig monitorhulpmiddel voor monitoring in DJ-stijl.

Mediashowcase

Philips Bluetooth®-hoofdtelefoons

Het nieuwe assortiment draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons van Philips geeft u de vrijheid om draadloos te luisteren, omdat u eenvoudig via Bluetooth verbinding maakt met uw apparaat. Met de knoppen op de oorschelp schakelt u gemakkelijk tussen nummers en telefoongesprekken. Met Bluetooth-hoofdtelefoons voor op en over het oor hebt u geen last meer van kabels en kunt u volledig opgaan in uw muziek.