Air purifier for businesses

Zuivere, gezonde lucht voor uw bedrijf

Helpt een veilige terugkeer naar het werk, school en het leven in het algemeen te verzekeren

  Geen vervuilende stoffen meer


  Philips luchtreinigers monitoren en reinigen actief de lucht in binnenruimtes door 99,97 % (3) van de deeltjes die door de filter gaan te verwijderen. Ze verwijderen verontreinigende stoffen, allergenen, virussen en bacteriën (3).

  Virussen

  Virussen

  Rook

  Rook

  Ultrafijne deeltjes

  Ultrafijne deeltjes

  TVOC's

  TVOC's

  Bacteriën

  Bacteriën

  Fijne deeltjes

  Fijne deeltjes

  Huidschilfers van huisdieren

  Huidschilfers van huisdieren

  Huisstofmijt

  Huisstofmijt

  Schimmelsporen

  Schimmelsporen

  Stuifmeel

  Stuifmeel

  Stof

  Stof

  Vochtigheid

  Vochtigheid

  *Luchtdeeltjes zo klein als 0,003 micron die door de filter gaan. Getest met stafylokokken en influenza A (H1N1).

  Zuiverder lucht...overal

  Waar gaat u uw apparaat plaatsen?

  Scholen

  Kantoren

  Gezondheidszorg

  Ouderenzorg

  Horeca

  Kies a.u.b. de grootte van het klaslokaal:

  Kies de grootte van het kantoor:

  Kies a.u.b. de grootte van de kamer:

  Kies a.u.b. de grootte van de kamer:

  Kies a.u.b. de grootte van de kamer:

  Innovatieve technologie voor > 99,9 % filtratie van allergenen, bacteriën en virussen2

  Enjoy cleaner air

  Geniet van zuiverder lucht, altijd

   

  Krijg zuiverder, gezondere binnenlucht zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën. Philips luchtreinigers gebruiken het VitaShield Intelligent Purification System (IPS) om tot 99,97 % van de deeltjes te filteren (inclusief virussen, allergenen, deeltjes, bacteriën en geuren). Bijna niets ontsnapt aan de VitaShield IPS-sensor.

  See the quality of your indoor air

  Ken de kwaliteit van uw binnenlucht

   

  AeraSense is een geavanceerde luchtzuiveringstechnologie die fijne deeltjes die nog kleiner zijn dan PM 2,5 identificeert. AeraSense merkt elke kleine verandering in de luchtkwaliteit binnenshuis op en past de luchtreiniger automatisch aan om de  lucht te zuiveren. Numerieke feedback en een LED-ring met kleurtjes tonen de luchtkwaliteit in realtime.

  Nanoprotect HEPA filter

  Nanoprotect HEPA-filter

   

  Philips luchtreinigers maken gebruik van NanoProtect HEPA-filters. Deze filters verwijderen 99,97 % van de deeltjes bij 0,003 µm. NanoProtect HEPA maakt gebruik van een combinatie van mechanische en elektrostatische filtering waarbij de grotere deeltjes mechanisch worden opgevangen en de kleinere deeltjes elektrostatisch. Dit filterontwerp zorgt voor een optimale grootte, een betere luchtcirculatie, een hogere snelheid van luchtzuivering (CADR) en een lager energieverbruik.

  Control your system from everywhere

  Bedien uw systeem van overal

   

  Geen stress: dankzij app connectiviteit*is een gezonde luchtkwaliteit binnenskamers altijd binnen handbereik. Ervaar altijd en overal gecentraliseerde controle van uw luchtreinigers, mét zicht op de kwaliteit van de binnen- en buitenlucht.

   

  *Beschikbaar voor sommige modellen.

  Philips air purifier demo video

  Certificaten behaald door onze luchtreinigers

  National Asthma Council Australia

  Productassortiment

  Professionele luchtkwaliteitsoplossingen

  Neem contact op met de Philips klantendienst

  Hoe kunnen we u helpen?


  Vind handleidingen, FAQ's en software-updates voor uw product.

  Contact us
  Hoe werken Philips luchtreinigers?

  Een luchtzuiveraar genereert circulatie van de binnenlucht (door een combinatie van een motor en een ventilator), detecteert PM2.5, reageert op onzuiverheden in de lucht en filtert vervuilde lucht via een filtratiesysteem dat fijnstof, allergenen, virussen, bacteriën, schadelijke gassen enz. vangt. Deze cyclus wordt herhaald omdat de binnenlucht wordt gerecirculeerd door de luchtstroom van de luchtreiniger. Om de lucht constant te reinigen is het zeer belangrijk dat de luchtreiniger een sterke luchtdoorstroming heeft.

  Wat betekent CADR?

  CADR - Clean Air Delivery Rate is de hoeveelheid zuivere lucht in m3/ uur. We meten dit als een combinatie van luchtstroom en filtratie- efficiëntie.

  CADR helpt u te begrijpen hoe snel een luchtreiniger een ruimte kan zuiveren. Een hogere CADR in een ruimte kan resulteren in een snellere zuivering wat leidt tot een lagere concentratie van vervuilende stoffen in de lucht.

  Wat is een NanoProtect HEPA-filter en wat zijn de voordelen ervan?

  HEPA (High-Efficiency Particulate Air) -filters zijn samengesteld uit een mat van willekeurig gerangschikte vezels. HEPA-filters zijn ontworpen om een aantal deeltjesgroottes te filteren. Deze deeltjes worden opgevangen en verzameld op de mat. Philips luchtreinigers maken gebruik van NanoProtect HEPA-filters. Deze filters staan garant voor 99,97 % deeltjesverwijdering bij 0,003 µm. NanoProtect HEPA maakt gebruik van een combinatie van mechanische en elektrostatische filtering waarbij de grotere deeltjes mechanisch gevangen worden en de kleinere deeltjes elektrostatisch. Dit filterontwerp zorgt voor een optimale grootte, een betere luchtcirculatie, een hogere snelheid van luchtzuivering, lagere materiaalkosten en een lager energieverbruik.

  Wat is het verband tussen 99,97 % en de 0,003µm?

  99,97 % wordt normaal gesproken gebruikt met 0,3 μm als veelgebruikte filterspecificatie. Dat is de door wereldwijde normen gespecifieerde HEPA-vereiste. Maar Philips luchtreinigers halen een rendement van 99,97 % voor zelfs nog kleinere deeltjes. Onze producten zijn getest met 0,003 μm, het kleinste deeltje dat beschikbaar is om te testen. Bij 99,97 % filtratie bekomt men de hoogste efficiëntie.

  Waarom is het belangrijk dat de luchtreinigers geoptimaliseerd worden naar een hoge CADR?

  Philips luchtreinigers zijn ontworpen om de beste luchtzuiveringsprestaties in hun klasse te leveren in het dagelijkse leven van iedereen. Ze zijn bedoeld voor gebruik in binnenruimten met veel activiteit, zoals huiskeukens en woonkamers, restaurants, klaslokalen, werkplekken, winkels enz. Voor de beste prestaties moet een luchtreiniger een hoge mate van luchtzuivering bieden (gemeten door CADR volgens de industrienormen). Bij Philips optimaliseren we onze producten om een hogere CADR te leveren, met als doel een betere bescherming tegen gevaarlijke kleine deeltjes, allergenen en virushoudende aërosolen. CADR staat voor Clean Air Delivery Rate en is een directe functie van filterefficiëntie en luchtdoorstroming.

  • De filterefficiëntie wordt gemeten aan de hand van het aandeel van de deeltjesverwijdering bij de gespecificeerde deeltjesgrootte. Bij Philips meten we de filterefficiëntietot 0,3 µm (geschatte moeilijkste deeltjesgrootte) en tot 0,003 µm (kleinst meetbare deeltjesgrootte).
   
  • De luchtstroom wordt gemeten aan de hand van de luchtstroom door de filter en wordt gemaximaliseerd als de weerstand  van die luchtstroom door de filter verlaagt.

  Voldoet het Philips NanoProtect HEPA-filter aan de HEPA 13 of 14 normen?

  HEPA-13 / H13 is een bekende industrienorm in luchtfilters die voldoen aan de EU-norm EN1822.

  Gecertificeerde HEPA-13-filters leveren gegarandeerd 99,95 % luchtzuivering bij MPPS, volgens de Europese norm. MPPS staat voor "meest doordringende deeltjesgrootte", met andere woorde:  dit is de moeilijkste deeltjesgrootte om te filteren (niet noodzakelijk de kleinste deeltjesgrootte). De HEPA-13 norm heeft echter een aantal belangrijke beperkingen. Eén daarvan is dat het geen rekening houdt met de mate van luchtzuivering (gemeten door CADR volgens de industrienormen), wat aantoonbaar veel belangrijker is in het dagelijkse leven van de consument.

   

  Philips NanoProtect HEPA-filters bieden 99,97 % filterefficiëntie bij 0,3 µm. Hoe sneller de luchtzuivering (CADR), hoe beter de bescherming tegen gevaarlijke kleine deeltjes, allergenen en virusaërosolen. Op basis hiervan wordt van NanoProtect HEPA-filters verwacht dat ze in het dagelijkse leven van de consument beter presteren dan conventionele HEPA-13 gecertificeerde filters, waardoor de lucht sneller wordt gezuiverd met een meer optimale ontwerpgrootte, een lager energieverbruik en lagere materiaalkosten, waardoor de totale gebruikskosten voor die consument lager zijn.

  Hoe verwijder ik de Philips-filter?

  We raden u aan de filter in een wegwerpzakje te doen en uw handen daarna ten minste 20 seconden te wassen, en het advies van uw lokale gezondheidsautoriteiten op te volgen voor het omgaan met mogelijk besmette oppervlakken.

   

  20 seconden de handen wassen wordt ook aangeraden na het reinigen van de filter.

  Wat zijn de prestaties van de Philips NanoProtect HEPA-filter tegen allergenen, deeltjes en virussen?

  Van alle luchtreinigers leveren Philips NanoProtect HEPA-filters een extreem hoge prestatie tegen allergenen, deeltjes en virussen, zoals weergegeven in de onderstaande tabel.

  Verontreinigende stof

  HEPA-filterrendement [%]

  Testmethode

  Virussen

  > 99.9%

  Airmid H1N1-virustest

  Huisstofmijt

  > 99.99%

  OFI Weense filtertest

  Huidschilfers van katten

  > 99.99%

  OFI Weense filtertest

  Berkenstuifmeel

  > 99.99%

  OFI Weense filtertest

  Schimmelsporen

  > 99.99%

  OFI Weense filtertest met Cladosporium cladosporioide sporen.

  0.3 μm deeltjes

  > 99.97%

  IUTA test

  0.003 μm deeltjes

  > 99.97%

  IUTA test

  Referenties


  (1)
   Een luchtreiniger op zich biedt geen bescherming tegen Covid-19, maar kan deel uitmaken van een plan om uzelf en uw gezin te beschermen (US Environmental Protection Agency).

  (2) Microbiële reductiesnelheidstest uitgevoerd bij Airmid Health Group Ltd., getest in een 28,5 m3-testkamer die is besmet met door de lucht verspreide influenza A (H1N1).

  (3) Filtert luchtdeeltjes zo klein als 0,3 micron die door de filter gaan. Getest met stafylokokken en influenza A (H1N1).

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.