Opzetborstels voor Philips Sonicare

 

Philips Sonicare heeft een breed aanbod van opzetborstels of vervangborstels voor uw unieke behoeften, van wittere tanden en geavanceerde reiniging tussen de tanden tot ultrazachte borstelharen voor een zachte poetservaring. Elke borstel werkt volgens onze kerntechnologie van borstelbewegingen met een hoge frequentie en hoog resultaat.

Ontdek welke opzetborstel bij u past

* Aanbevolen verkoopprijs
**Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

*** In vergelijking met een DiamondClean-opzetborstel

Vervang uw Philips Sonicare opzetborstel elke drie maanden voor optimale verwijdering van tandplak

 

Wist u dat een opzetborstel die niet op tijd vervangen wordt zijn effectiviteit verliest, minder tandplak verwijdert en kan zorgen voor een verminderde mondgezondheid? Daarom is het belangrijk uw opzetborstel om de drie maanden te vervangen. Een nieuwe Sonicare opzetborstel verwijdert klinisch bewezen 28 procent meer plak dan een  exemplaar van drie maanden oud en houdt uw tanden schoon en gezond. De memoborstelharen kleuren van blauw naar wit wanneer de borstel aan vervanging toe is.

 

Bekijk alle producten

Klinisch onderzoek toont aan dat een nieuwe Philips Sonicare opzetborstel* tot meer dan 28% meer plak verwijdert dan een opzetborstel van 3 maanden oud.

 

*In vivo-studie op Philips Sonicare ProResults opzetborstel

Eenmalig gratis verzending in de Philips Online Shop 

 

Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en kortingen, en help ons de goede doelen te steunen die jij belangrijk vindt.

Lees meer over mondverzorging

 • Mondhygiëne

  Mondhygiëne

  Lees meer over het belang van een goede mondhygiëne en gebitsverzorging. Bekijk de belangrijkste tips voor een goede gebitsreiniging en de poetsroutine.

 • Tandverkleuring en wittere tanden

  Tandverkleuring en wittere tanden

  Veel mensen krijgen te maken met verkleuring van de tanden. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Lees meer en bekijk tips voor wittere tanden.

 • Slechte adem

  Slechte adem

  Iedereen heeft wel eens last van een slechte adem. Lees meer over de oorzaak van een slechte adem en bekijk tips voor een frisse adem.

 • Gevoelige tanden

  Gevoelige tanden

  Heeft u last van gevoelige tanden of ervaart u pijn bij het poetsen? Dit kan te maken hebben met teruggetrokken tandvlees en blootliggende tandhalzen.

 • Elektrisch poetsen

  Elektrisch poetsen

  Kies je voor een gewone tandenborstel of elektrische tandenborstel? Bekijk de voordelen van elektrisch tandenpoetsen en leer meer over Philips Sonicare.

 • Mond-, tand- en gebitsproblemen

  Mond-, tand- en gebitsproblemen

  Ons gebit wordt voortdurend blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Lees meer over de meest voorkomende mond-, tand- en gebitsproblemen.

 • Tandenpoetsen met kinderen

  Tandenpoetsen met kinderen

  Lees over het belang van tandenpoetsen bij kinderen en hoe u ze helpt. Ontdek de voordelen van een elektrische tandenborstel voor kinderen.

 • Tandplak en tandsteen

  Tandplak en tandsteen

  Tandplak kan leiden tot tandsteen, maar bijvoorbeeld ook in ontstoken tandvlees. Lees hoe u tandplak en tandsteen het beste kunt voorkomen en verwijderen.

 • Aften en wondjes in de mond

  Aften en wondjes in de mond

  Aften zijn kleine pijnlijke zweertjes die in de mond voorkomen. Er kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Lees meer over aften en wondjes.

 • Tanderosie

  Tanderosie

  Wat is tanderosie en hoe herkent u het? Zoals bij alle mondproblemen geldt ook voor tanderosie: voorkomen is beter dan genezen. Lees meer online.