NL
FR
1
Televisies

Tot €750 cashback 

bij een Ambilight TV

Vind de perfecte TV voor u


Kies op basis van kenmerken

Ambilight-TV's

 

Met behulp van kleine LED’s op de achterkant van de TV wordt alles op het scherm ook op de muur erachter gereflecteerd. Philips Ambilight repliceert de kleuren die u op het scherm ziet in real-time. Zo lijkt het beeld groter dan het scherm.

OLED TV

 

Beleef de enige 4K OLED-TV met Ambilight en Android TV ter wereld. Ontdek het perfecte zwart en de indrukwekkende kleuren die tot leven worden gebracht door onze unieke Philips-beeldverwerking.

Android TV™

 

Apps, games, streaming en mobiele connectiviteit. Met uw smart Philips Android TV geniet u volop van Google Play op het grote scherm en meer.     

4K Ultra HD-TV's

 

Beleef films, programma's, games en meer in volle glorie. Met een Philips 4K Ultra HD-TV geniet u van onze helderste beeldkwaliteit ooit, met vier keer de resolutie van standaard-HD.   

Op basis van formaat

< 81 cm (32 inch)
 
102 cm (40 inch) -
109 cm (43 inch)
124 cm (49 inch) -
140 cm (55 inch)
> 165 cm (65 inch)
 

Populair

threesided Philips Ambilight
Philips OLED
Perfect Picture Engine
Android TV
threesided Philips Ambilight
Philips OLED
Perfect Picture Engine
Android TV
twosided Philips Ambilight
IPS Nano Color
Perfect Picture Engine
Android TV
twosided Philips Ambilight
Perfect Picture Engine
4k Ultra HD
Android TV
* Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

Hulp, ondersteuning en updates

Uw TV registreren

 

Maak uw gratis ‘Mijn Philips’-account om uw nieuwe TV te registreren. Bent u eenmaal geregistreerd, dan laten wij u weten wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn.

Software- en stuurprogramma-updates

 

Houd de prestaties van uw Philips-TV in topvorm. Nieuwe software-updates vindt u hier. En als u stuurprogramma's kwijt bent, kunt u ze hier ook gratis downloaden.

TV-problemen oplossen

 

De snelste manier om technische problemen op te lossen en instellingen te wijzigen, is de gids voor probleemoplossing te raadplegen. Gebruik deze handige tips om uw TV weer snel aan de praat te krijgen.

Contacteer ons

 

We zijn er om u te helpen. Voor advies bij de aankoop of ondersteuning bij het instellen van een Philips-TV kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of online chat.