Zorg voor moeder en kind

Op naar een gezondere toekomst

Deze website is voor professionals uit de gezondheidszorg. Als je een ouder bent, die op zoek is naar product informatie, klik hier

Zorg professionals, zoals jullie, die in contact zijn met kersverse moeders, zijn in de unieke positie om vrouwen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen inzake borstvoeding1. Philips wil jou daarin ondersteunen en onderschrijft de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die aangeeft dat borstvoeding zou moeten beginnen binnen het uur na de geboorte en minstens 6 maanden2 de enige manier van voeden zou moeten zijn om een optimale groei en ontwikkeling van gezonde baby's te garanderen.

 

Geholpen door jullie advies krijgen ouders toegang tot producten die ontwikkeld zijn dankzij uitgebreid onderzoek en klinisch onderzoek, en door te luisteren naar moeders. Daarbij biedt Philips hulpmiddelen voor opleidingen en steun aan ouders zodat ze voortdurend kunnen bijleren. Of het nu gaat om borstvoeding, flessenvoeding of een combinatie van beide, Philips Avent wil elke baby de best mogelijke start geven en zo de basis leggen voor een gezond en lang leven.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Een uitgebreid en diepgaand portfolio

Borstvoeding
 

De voordelen van borstvoeding zijn ontegensprekelijk bewezen voor een gezonde ontwikkeling van pasgeborenen. De mogelijkheid om af te kolven kan van onschatbare waarde zijn om moeders de kans te geven langer borstvoeding te geven. Onze producten zijn klinisch getest en ontworpen met grondige kennis van borstvoeding en afkolven.

Ontdek ons assortiment

Flesvoeding
 

Het design van de fles kan een positief effect hebben op het gedrag en de mate van behaaglijkheid van de baby, 2 zaken die belangrijk kunnen zijn voor ouders. Onze klinisch geteste flessen geven de baby's een intuïtieve zoogervaring die nagenoeg identiek is aan borstvoeding.

Ontdek ons assortiment

Troosten van de baby
 

Elke Philips Avent fopspeen is speciaal ontworpen om de natuurlijke ontwikkeling van de baby's gehemelte, tanden en tandvlees te verzekeren. Ze zijn gemaakt van duurzame siliconen van medische kwaliteit.

Ontdek ons assortiment

Philips Avent Eerste Toevoer 0 maanden speen en 2 oz./60 ml fles
 

De Eerste Toevoer 0 maanden speen en de 2oz./60 ml fles is speciaal ontworpen voor erg jonge baby's en pasgeborenen, en perfect voor moeders die borstvoeding met flesvoeding moeten combineren.


Download de infofiche

De Gids voor professionals uit de gezondheidszorg om moeders te helpen langer borstvoeding te geven
 

Moedermelk bevat alle noodzakelijke voedingselementen en beschermt de immuniteit van pasgeborenen. Het is onze prioriteit te zorgen dat jullie moeders kunnen helpen langer borstvoeding te geven. Vanuit die gedachte hebben we deze gids ontwikkeld die vol staat met informatie en handige weetjes om jullie fantastisch werk te ondersteunen.

Download de gids

Moeder en kind verzorging
 

Philips Avent producten maken deel uit van ons uitgebreid aanbod verzorgingsproducten voor Moeder & Kind, waaronder controle op de ontwikkeling van de foetus, opvolging van geelzucht en de slaaphouding van baby's.


Lees meer

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.