NL
FR
1
Spraakrecorder

Spraakrecorders

Gewoon slimmer werken

 

Meer ontdekken

pocket-memo

Dicteerapparaten-mobiel

 

De Philips Pocket Memo-spraakrecorder geeft een nieuwe dimensie aan dicteren met de combinatie van een superieur ontwerp, optimale ergonomie en uiterst handige elementen zoals een 3D-microfoon en bewegingssensor. De ultramobiele spraakrecorder overtreft alle verwachtingen en biedt uitzonderlijke geluidskwaliteit. De Pocket Memo-spraakrecorder, die vaak ten onrechte wordt aangeduid als dictafoon, is de perfecte keuze voor professionals die onderweg efficiënt willen zijn.

 

Bekijk de Philips Pocket Memo-serie

dictation-app

Dicteer-app

 

Met de dicteer-app voor smartphones kunnen gebruikers onderweg nog productiever zijn. De professionele dicteeroplossing is volledig compatibel met Philips SpeechLive en de Philips SpeechExec-softwaresuite. De handige dicteer-app geeft gebruikers de vrijheid om dicteerbestanden op te nemen, te bewerken en te verzenden, waar en wanneer ook. Hierdoor profiteren ze van meer flexibiliteit en kortere doorlooptijden voor documenten. 

 

Bekijk de dicteer-app

desktop

Dicteerapparaten-desktop

 

De Philips SpeechMike is de onbetwiste nummer 1 desktopdicteermicrofoon. De onlangs gelanceerde SpeechMike Premium is voorzien van een zwevende microfoon en is het eerste digitale dicteerapparaat dat beschikt over een bewegingssensor. Deze innovatieve elementen zorgen voor geluid van studiokwaliteit, waardoor het apparaat perfect is voor spraakherkenning.

 

Bekijk de Philips SpeechMike-serie

audio-recorder

Audiorecorder

 

De Philips Voice Tracers zijn gemakkelijk in gebruik en bieden eersteklas geluidsopnamen in elke situatie. De audiorecorders zijn perfect voor snelle spraaknotities onderweg, maar ook ideaal voor het opnemen van gesprekken, lezingen, interviews, muziek of vergaderingen. Wat u ook wilt opnemen, er is een digitale spraakrecorder die precies aan uw wensen voldoet.

 

Bekijk de Philips Voice Tracer-serie

transcription-sets

Transcriptie

 

Transcriptiesets van Philips zijn speciaal ontworpen om transcriptie gemakkelijk en intuïtief te maken. Hierdoor kunnen gebruikers spraak nog sneller omzetten naar tekst dan voorheen. Bestanden die u met uw recorder, zoals een spraakrecorder of dicteer-app, hebt gemaakt, kunnen in een handomdraai worden omgezet naar tekst.

 

Bekijk onze transcriptiesets

speechlive

Workflow-oplossingen

 

Met beheeroplossingen van Philips voor dicteer-workflows, zoals Philips SpeechExec en de cloudsoftwareoplossing Philips SpeechLive, kunnen gebruikers hun werkprocessen efficiënter maken. Beheer uw workflow centraal en zorg voor een lijn tussen auteurs en typisten. Of u nu uw spraakrecorder of dicteer-app gebruikt, de workflow-oplossingen van Philips helpen u tijd en geld te besparen.

 

Bekijk de workflow-oplossingen

start-trial-image

   

Gratis op proef

 

Start vandaag nog uw proefperiode van 30 dagen zonder risico's en ontdek waarom zoveel professionals hebben gekozen voor de nummer 1 op het gebied van professioneel dicteren.

 

Proefperiode starten

Wat onze klanten zeggen

 

     

 

 

Echt, ik kan jullie niet genoeg bedanken. Jullie expertise en vermogen om direct en nauwkeurig mijn wensen te bepalen en in een oplossing te voorzien is ronduit fantastisch."

 

Karen Vasquez
Executive & Personal Assistant

Congress Point Financial, Florida

 

Bekijk onze casestudy's