Ontdek onze koffiemachines

Iedere koffiedrinker is anders. Zelfs per moment kan uw voorkeur veranderen. ’s Ochtends een grote, volle mok filterkoffie en ’s avonds een espresso van verse bonen bijvoorbeeld. Of beginnen met een heerlijke latte of cappuccino en daarna over op zwart. Maar misschien wilt u juist altijd precies dezelfde kop koffie, helemaal zoals u hem het liefst drinkt.

 

Bij het kiezen van de perfecte koffiemachine spelen uw voorkeuren allemaal een rol. En wat ook belangrijk is: de mate van gemak die u zoekt. Wat u ook kiest, de koffiezetapparaten van Philips combineren altijd heerlijke koffie met optimaal gebruikersgemak. Op deze website helpen we u bepalen wat voor systeem het beste bij u past.

Saeco volautomatische espressomachines

 

Met een automatische espressomachine maakt u met één druk op de knop een heerlijke koffie van versgemalen koffiebonen. Maak eenvoudig uw favoriete koffiespecialiteit: van een stevige espresso tot cappuccino of latte macchiato met vers opgeschuimde melk.

Philips volautomatische espressomachines

 

Met onze 'bean-to-cup' koffiemachines maakt u espresso of filterkoffie met één druk op de knop. De geïntegreerde melkopschuimer is ideaal om cappuccino of latte macchiato te maken – overdag of 's avonds.

SENSEO® koffiepadmachines

 

Kies een koffiepad uit een uitgebreide SENSEO® collectie, plaats deze in de machine en druk op de knop. Binnen enkele seconden geniet u van een grote kop filterkoffie met een heerlijke cremalaag.

Philips koffiezetapparaten met filter

 

Drip is de filterkoffie die we allemaal kennen en die tegenwoordig weer in opmars is vanwege de vaak subtiele smaak. Philips heeft hiervoor diverse machines, zowel voor gemalen koffie als voor verse koffiebonen.

Philips No1 coffeemachines

Waarom een Philips koffiemachine?

 

De echte vraag is: waarom zou u als koffieliefhebber iets anders kiezen dan Philips? Niet voor niets is Philips volgens Euromonitor de nummer 1 van Europa wat koffiemachines betreft. Om wat voor soort koffiezetapparaat het ook gaat, we zijn al jaren bezig met het perfectioneren van al onze modellen.

 

Via ons merk Saeco zijn we zelfs de uitvinder van de volautomatische espressomachine. Wat we in de Philips-serie vertaald hebben naar dezelfde kwaliteit, maar dan nóg betaalbaarder. Eigenlijk is één ding voor ons het belangrijkste: wat voor koffiedrinker u ook bent, u verdient de beste koffie die er is. Van het dagelijkse ‘bakkie’ met de SENSEO® of een filterkoffieapparaat tot Italiaanse koffiespecialiteiten als cappuccino of latte macchiato. Waarbij we uiteraard het design niet vergeten, welk koffiezetapparaat u ook kiest.

 

Hoe kunnen we u helpen?