Koffie

Weergeven
Raster
Lijst
Producttype
Prijs
Automatische espressomachines
Functies
Keramische molen

De keramische molens verslaan de stalen molens van onze concurrentie op vele vlakken: ze bieden een nauwkeurige maling, een superieure duurzaamheid en een uiterst stille werking zonder oververhitting van de bonen, voor een zuivere smaak

Pre-brewing

Bij de fase pre-brewing wordt de gemalen koffie bevochtigd voordat de koffie wordt gezet, zodat de smaak zich gelijkmatig kan ontwikkelen.

Melkopties
Geïntegreerde automatische melkbeker

De geïntegreerde melkopschuimer kan eenvoudig in de koelkast worden bewaard en staat altijd klaar voor het opschuimen van melk voor lekkere cappuccino en nog veel meer.

Koffiedranken
Koffiedranken met melk

Vind apparaten die koffie met opgeschuimde melk kunnen bereiden, zoals cappuccino.

Espresso

Vind alle apparaten die een espressoshot kunnen bereiden. Espresso wordt gemaakt door heet water van 88 ºC gedurende 25 seconden met 9 bar effectieve druk door 7 gram fijngemalen koffie te persen. Het resultaat is een espresso van 25 ml met een heerlijk crèmelaagje bovenop, meer intens en puur dan filterkoffie.

Materialen en afwerking
Plastic en roestvrij staal

Stijlvolle roestvrijstalen elementen zijn smaakvol gecombineerd met duurzame synthetische materialen voor een harmonisch design dat gemakkelijk kan worden gereinigd.

Plastic

Dankzij de synthetische materialen is dit apparaat duurzaam en makkelijk schoon te maken; ideaal voor mensen die graag genieten van de gewone dingen in het leven.

Reiniging en onderhoud
Compatibel met AquaClean-filter

Automatische espressomachines zijn compatibel met het gepatenteerde AquaClean-waterfilter. Met een AquaClean-filter hoeft u uw automatische espressomachine pas na 5000 koppen (2 jaar) te ontkalken.

Automatische espressomachines

* Aanbevolen verkoopprijs