NL
FR
1
Koffie

Koffie

Weergeven
Raster
Lijst
Producttype
Prijs
Senseo-koffiepadmachines
Functies
Thermische kan

De warmhoudkan van uw filterkoffiezetapparaat houdt uw koffie langer heet en behoudt het aroma beter dan koffiezetapparaten met een verwarmingsplaat onder een glazen pot.

Sterkte-instelling

Met de functie voor sterkteselectie kunt u kiezen uit een klein, sterk kopje koffie of een grotere, minder sterke kop.

Geschikt voor kopjes van verschillende grootte

De tuit en de lekbak zijn in hoogte verstelbaar, waardoor het koffiezetapparaat plaats biedt aan kopjes en mokken van verschillende grootte.

Persoonlijk koffiegeheugen

Met het apparaat kunt u de hoeveelheid koffie die u wilt zetten aanpassen en opslaan.

Touchpaneel

De LED-indicatoren van het touchscreen helpen u bij het gebruik van de verschillende functies van uw apparaat om nog makkelijker koffie te zetten!

Kalkindicator

Het apparaat waarschuwt u wanneer het tijd is om te ontkalken met de speciale SENSEO® of Saeco-ontkalker, zodat het apparaat zo lang mogelijk meegaat.

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudige reiniging.

Autom. uitschakeling

Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.

Melkopties
Geïntegreerde automatische melkbeker

De geïntegreerde melkopschuimer kan eenvoudig in de koelkast worden bewaard en staat altijd klaar voor het opschuimen van melk voor lekkere cappuccino en nog veel meer.

Automatische melkopschuimer

De Cappuccinatore is een hygiënische automatische melkopschuimer. U hoeft enkel het slangetje in een melkpak te steken en het apparaat bereidt automatisch een lekkere melkspecialiteit. Naderhand wordt de melkbuis gespoeld tijdens de reinigingscyclus.

Koffiedranken
Koffiedranken met melk

Vind apparaten die koffie met opgeschuimde melk kunnen bereiden, zoals cappuccino.

Materialen en afwerking
Plastic en roestvrij staal

Stijlvolle roestvrijstalen elementen zijn smaakvol gecombineerd met duurzame synthetische materialen voor een harmonisch design dat gemakkelijk kan worden gereinigd.

Plastic

Dankzij de synthetische materialen is dit apparaat duurzaam en makkelijk schoon te maken; ideaal voor mensen die graag genieten van de gewone dingen in het leven.

Reiniging en onderhoud
Automatische reiniging en ontkalking

Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: de machine wordt automatisch gespoeld wanneer deze wordt in- of uitgeschakeld en ontkalkt wanneer dat nodig is en u ontkalker in het waterreservoir hebt gedaan

SENSEO® koffiezetapparaten

* Aanbevolen verkoopprijs