Filterkoffie

 

Voor veel koffiedrinkers is de klassieker nog altijd favoriet: filterkoffie. En de voordelen zijn helder: met een grote pot zet je precies wat je nodig hebt. De smaak is zacht en rond en de geur van een vers gezette pot koffie in huis is onovertroffen.

Philips filter koffiezetapparaten

 

Op het gebied van filter koffiezetapparaten hebben we bij Philips ontzettend veel ervaring. Ze zijn er in alle soorten en maten, met en zonder thermoskan, met en zonder timer, met gemalen koffie en met bonen. Ook belangrijk; qua design hebben we een apparaat voor iedere denkbare keuken.

De laatste tijd is filterkoffie bezig aan een revival. Er verschijn steeds meer koffiemerken met speciale koffies en filterkoffie is één van de betere manieren om de subtiliteit en diepgang van een mooie koffie te proeven. Dus of u nu vooral een grote mok koffie wilt om wakker te worden, of juist een subtiel kopje van een heel speciale koffiesoort: filterkoffie is dé manier om optimaal te genieten van al het mooie dat koffie ons biedt.

Koffie

* Aanbevolen verkoopprijs
**Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

Grind & Brew koffiezetapparaat

Grind & Brew

koffiezetapparaat

 

Met de Philips Grind&Brew kunt u genieten van overheerlijke koffie gemaakt van versgemalen bonen. Dankzij de ingebouwde molen maalt u eenvoudig uw favoriete bonen en geniet u van heerlijke koffie met een intens aroma. Gebruik de sterkte-instelling om zelf de intensiteit van uw koffie te bepalen voor een heerlijke volle smaak. De maalfunctie is uitschakelbaar waardoor dit koffiezetapparaat ook geschikt is voor filterkoffie.

 

Meer informatie

Aanbevolen verkoopprijs: 154,99 €
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Ontdek onze unieke eigenschappen

Het populairste merk koffiemachines van West-Europa

Het populairste merk koffiemachines van West-Europa

 

Philips is het populairste merk koffiemachines van West-Europa, volgens een marktanalyse die in 2015 werd uitgevoerd door
het gigantische onderzoeksbureau Euromonitor International in Londen.

Philips AromaSwirl

AromaSwirl

 

Met het slimme mondstuk van de filterkoffiemachine wordt de koffie rondgedraaid terwijl het in de glazen kan drupt. Zo wordt het aroma over de hele kan verspreid, zodat de laatste kop even sterk is als de eerste. Prima smaak tot aan de laatste druppel.

Uniek Philips Boil & Brew-systeem

Uniek Boil & Brew-systeem

 

Met de innovatieve Boil & Brew-functie van Philips wordt het water verhit tot 93º C of meer voordat het door de gemalen koffie stroomt. Zo bent u verzekerd van een volle smaak en een heerlijk aroma in elke kop filterkoffie. Uniek voor Philips-filterkoffiezetapparaten.

Philips AromaSelect

Intensiteitsknop

 

Kies de aromasterkte van uw filterkoffie – door de knop van deze programmeerbare koffiemachine te draaien. Daarmee regelt u hoe het water wordt verdeeld over de koffie. Met een geconcentreerde stroom smaakt de filterkoffie sterker; met een bredere stroom – door de hele hoeveelheid gemalen koffie – krijgt u een milde, ronde smaak.

Philips AromaVents

AromaVents

 

Er is niets wat kan tippen aan de geur van versgezette koffie. De filterkoffiezetapparaten van Philips hebben extra ruime ventilatieopeningen in de behuizing van de koffiemachine voor de ultieme zintuigelijke koffie-ervaring.

 

Philips AromaLock

AromaLock

 

De warmhoudkan van de filterkoffiezetapparaten houdt het aroma vast nadat u koffie hebt gezet. Een geweldige functie waardoor de koffie langer vers, geurig en smakelijk blijft.

 

 

Philips IntenseBrew

IntenseBrew

 

Alle Philips-koffiezetappaten zonder AromaSelect hebben de IntenseBrew-functie. Deze instelling zorgt dat een geconcentreerde stroom water door de gemalen koffie in het glas of de warmhoudkan stroomt. Zo krijgt uw koffie een intensere smaak.

 

Hulp bij uw filter koffiezetapparaat

Ontdek onze andere koffiezetapparaten

Philips volautomatische espressomachines

Saeco volautomatische espressomachines

SENSEO® koffiepadmachines