De betaalbare volautomatische espresso machine met  geweldige cappuccino

   
bij aankoop van een deelnemend espressomachine
bij aankoop van een deelnemend espressomachine

Espresso, cappuccino en gewone koffie van  versgemalen bonen

 

Met 50 jaar ervaring en expertise in koffie maakt Philips koffiemachines voor mensen die houden van de goede dingen in het leven. Waarbij we ‘zo weinig mogelijk gedoe’ qua onderhoud én gebruiksgemak altijd in gedachten houden. De volautomatische espressomachines van Philips zijn budgetvriendelijk en stellen je in staat om makkelijk van een geweldige cappuccino of andere Italiaanse melkspecialiteit te genieten. Ondanks de scherpe prijs bevatten ze de betrouwbare techniek van Saeco. Door het unieke zetsysteem in alle machines ben je verzekerd van lekkere en geurige espresso of filterkoffie. Dankzij de diverse melkopties kun je verse melk opschuimen – regelrecht uit de koelkast – voor een romige cappuccino of latte macchiato, voor elke stemming en elk moment.

 

Voor iedereen die de kwaliteit van koffie op een terrasje thuis wil ervaren, is een apparaat uit de Philips Espresso-range dan ook de perfecte keus.

Philips volautomatische espressomachine

 • Automatische espressomachines uit de 3000-serie
   

  Automatische espressomachines uit de 3000-serie

  van 399,99 €*

  • 100% keramische molens voor duurzame prestaties
  • Binnen een handomdraai genieten van 4 dranken
  • Stel de koffietuit af op de maat van uw beker
  • Luchtig schuim met één druk op de knop met de automatische melkopschuimer
  • Pas de hoeveelheid aan en maak gebruik van 5 maalstanden
  • Ontworpen voor maximale capaciteit in een compacte behuizing
 • Automatische espressomachines uit de 3100-serie
   

  Automatische espressomachines uit de 3100-serie

  van 449,99 €*

  • 100% keramische molens voor duurzame prestaties
  • Binnen een handomdraai genieten van 5 dranken
  • Stel de koffietuit af op de maat van uw beker
  • Pas de hoeveelheid aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 5 maalstanden
  • Ontworpen voor maximale capaciteit in een compacte behuizing
  • Cappuccino's met één druk op de knop met de geïntegreerde melkbeker
 • Automatische espressomachines uit de 4000-serie
   

  Automatische espressomachines uit de 4000-serie

  van 499,99 €*

  • 100% keramische molens voor duurzame prestaties
  • Binnen een handomdraai genieten van 4 dranken
  • Stel de koffietuit af op de maat van uw beker
  • Heerlijk melkschuim dankzij de klassieke melkopschuimer
  • De smaak van filterkoffie van verse bonen met CoffeeSwitch
  • Pas de hoeveelheid aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 5 maalstanden

* Aanbevolen verkoopprijs
**Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

Eenmalig gratis verzending in de Philips Online Shop 

 

Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en kortingen, en help ons de goede doelen te steunen die jij belangrijk vindt.

De zoektocht naar  de perfecte cappuccino machine

 

Jaren geleden was koffie, gewoon je dagelijkse bakkie gezet door je koffiezetapparaat of oploskoffie. Tegenwoordig kun je thuis genieten van vele soorten koffie door de volautomatische espressomachines, waar je de keuze hebt uit koffie, espresso, cappuccino, latte macchiatto en vele andere soorten. Deze dranken kunnen allemaal van de vroege ochtend tot op de late avond heel eenvoudig thuis bereid worden. Cappuccino en andere types espresso-machines hebben een hele nieuwe cultuur van koffiebereiding en smaak in het leven geroepen. De ideale cappuccino machine voor thuis dient aan vele voorwaarden te voldoen, zodat je iedere dag weer opnieuw kunt genieten.

 


Verse cappuccino gaat hand in hand met versgemalen koffiebonen. Hiervoor kom je terecht bij onze volautomatische espressomachines, die zijn uitgerust met een bonenmolen. Daarnaast het perfecte melkschuim. De consistentie van het melkschuim is afhankelijk van het vetpercentage in de melk. Het schuim van volle melk is romig, dicht en fluweelzacht, die van halfvolle melk is minder zacht. Het is niet alleen afhankelijk van het type melk. Elk kopje koffie dat je zet, wordt bedekt met een zijdezachte melklaag die de smaakpapillen streelt. De melkbeker zorgt ervoor dat de melk twee keer wordt opgeschuimd. Zonder te spetteren wordt er vervolgens een schuimlaag van precies de juiste temperatuur in uw kop gegoten.


Je bent dol op een lekkere kop cappuccino, maar soms heb je zin in een pittige variant of een cafeïnevrije variant. Onze volautomatische espressomachines zijn zo veelzijdig dat ze dat allemaal kunnen bereiden. De volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om je drankje aan je smaak aan te passen. Je kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke varianten op je favoriete cappuccino!

Meer informatieMinder informatie

De betaalbare volautomaat met geweldige cappuccino

 

Met 50 jaar ervaring en expertise in koffie maakt Philips koffiemachines voor mensen die houden van de goede dingen in het leven. Waarbij we ‘zo weinig mogelijk gedoe’ qua onderhoud én gebruiksgemak altijd in gedachten houden. De volautomatische espressomachines van Philips zijn budgetvriendelijk en stellen je in staat om makkelijk van een geweldige cappuccino of andere Italiaanse melkspecialiteit te genieten. Ondanks de scherpe prijs bevatten ze de betrouwbare techniek van Saeco. Door het unieke zetsysteem in alle machines ben je verzekerd van lekkere en geurige espresso of filterkoffie. Dankzij de diverse melkopties kan je verse melk opschuimen – regelrecht uit de koelkast – voor een romige cappuccino of latte macchiato, voor elke stemming en elk moment.

 

Voor iedereen die de kwaliteit van koffie op een terrasje thuis wil ervaren, is een apparaat uit de Philips Espresso-range dan ook de perfecte keuze.

Volautomatische espressomachine

4000 series

Volautomatische espressomachine

 

Heb jij ‘s ochtends zin in klassieke koffie of juist een sterke espresso? Met de unieke CoffeeSwitch kan je overschakelen van espresso naar klassieke filterkoffie, beide van verse koffiebonen, door een hendel om te zetten.

 

Aanbevolen verkoopprijs: 649,99 €
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Ontdek onze unieke eigenschappen

Philips Melkvarianten

Melk opschuimen

 

Philips heeft keuze uit drie opties voor het bereiden van cappuccino of latte macchiato met heerlijk opgeschuimde melk: een pannarello, cappuccinatore of melkkaraf. Dompel het melkpijpje (pannarello) in de melk of hang het slangetje in de melk (cappuccinatore) en laat de machine het werk doen. Tenslotte kan je ook melk opschuimen met de geïntegreerde melkbeker. Deze is afneembaar en kan worden bewaard in de koelkast voor extra hygiëne en gemak.

 

Philips CoffeeSwitch

CoffeeSwitch

 

Gebruik de hendel voor verschillende typen koffie - vervaardigd van versgemalen bonen - voor elke stemming of moment: een sterke espresso in de ochtend of aromatische filterkoffie in de avond. Een unieke en exclusieve functie van Philips-koffiemachines.

 

Philips persoonlijke koffie

Pas je koffie naar je smaak aan

 

Zet een perfect kopje filterkoffie - met een druk op de knop. Met deze innovatieve functie kunt u de temperatuur, duur (hoeveel water wordt gebruikt) en sterkte (hoeveel koffiebonen worden gemalen) kiezen. Bovendien wordt door de geheugenfunctie de duur voor de volgende keer onthouden.

Philips 100% keramische maalschijven

100% keramische maalschijven

 

Zeg de smaak van verbrande koffiebonen gedag dankzij de 100% keramische molen met lange levensduur. Met 5 verschillende instellingen, van een fijne maling voor volle espresso's tot een grovere maling voor koffie met een zachtere smaak. Het keramische materiaal zorgt voor langdurige consistentere resultaten in vergelijking met een metalen molen.

Philips eenvoudig onderhoud

Gemakkelijk schoon te maken

 

Dankzij de Saeco-technologie komt de verwijderbare zetgroep van onze volautomatische espressomachine met één druk op de knop naar buiten voor moeiteloos schoonmaken en onderhouden – en extra hygiëne. Saeco maakt sinds 2009 onderdeel uit van de Philips-groep.

 

Ben jij de trotse eigenaar van een Philips espressomachine? Laat het ons weten!

 

Door je espressomachine bij ons te registereren, verwen je jezelf met:

 

+ Het laatste nieuws;

+ Speciale kortingen op je onderhoudskit*;

+ Mogelijkheid tot abonneren op je onderhoudskit;

+ Advies bij het onderhoud en ontkalken.

 

*om speciale kortingen te ontvangen, zorg dat je bent aangemeld voor het ontvangen van promotionele berichten.

Hulp bij jouw Philips espressomachine

50 euro cashback op Philips espressomachines

Nu € 50,- cashback

 

Profiteer van €50,- cashback op de Philips 4000 series espressomachines.

 

Bekijk de actie

Ontdek onze andere koffiezetapparaten

Saeco volautomatische espressomachines

SENSEO® koffiepadmachines          

Philips filterkoffiezetapparaten