Philips-TV beeldkwaliteit

Perfectie in beeld

Philips-TV 4K Ultra HD-TV

Ultra HD versus Full HD

 

High Definition-TV komt in twee soorten: Ultra High Definition (UHD) en Full High Definition (FHD). Met FHD krijgt uw beeld een resolutie tot 1080p met 2 miljoen pixels. In combinatie met onze Philips-beeldverwerkingstechnologieën resulteert dit in een uitstekende beeldkwaliteit. Bij UHD 4K-TV is de resolutie nog vier keer zo hoog: de best mogelijke resolutie met ongelooflijke details en diepte.

zonder Ultra HD met Ultra HD

Vier is het magische getal

Philips-TV elementen van beeldkwaliteit

Al onze TV's beschikken over innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat constant de allerbeste beeldkwaliteit wordt gerealiseerd. Elke technologie richt zich op een van de vier elementen die het oog kan waarnemen: beweging, kleur, scherpte en contrast.

 

Onze engines voor beeldkwaliteit creëren een ongekende kijkervaring, ongeacht de bron en de oorspronkelijke kwaliteit. Dus of u nu via YouTube of Netflix kijkt, de beeldkwaliteit is verbluffend.

P5_logo

Maak kennis met de Philips P5-engine voor beeldkwaliteit. Deze optimaliseert digitaal alles wat u kijkt en vergroot de beeldverwerkingskracht van uw televisie met wel 50%. Nu kunt u genieten van de diepste zwarttinten, de helderste wittinten, levendige kleuren en ons scherpste, meest vloeiende beeld - altijd en vanuit iedere bron.

 

De P5-engine voor beelden, bij onze nieuwe 7500- en 9000-serie.

Beweging

Perfecte natuurlijke weergave

 

Als u van actiefilms houdt, is alleen het beste beeld goed genoeg. Perfect Natural Motion is een bekroonde technologie van Philips die bewegingen verbetert. De verwerkingskracht met 4 miljard pixels zorgt voor het ultieme trillingsvrije beeld met superieure scherpte dat onvoorstelbaar over het scherm vloeit.

Contrast

Philips-TV Micro Dimming Premium

Duisternis en licht komen samen

 

Micro Dimming Premium optimaliseert het contrast op uw TV met een speciaal software-algoritme en een geavanceerde achtergrondverlichting. Dankzij de software die het beeld in 6400 verschillende zones analyseert plus de Direct LED-achtergrondverlichting met afzonderlijk aanpasbare segmenten wordt het contrast geoptimaliseerd tot het diepste zwart en het witste wit. Zo geniet u van een levensecht beeld met ongelooflijk contrast en van verbluffende kwaliteit.

Philips-TV lokaal contrast

Levensecht realisme

 

Lokaal contrast is een extra videoverbetering die met Micro Dimming samenwerkt voor de fijnste details. Geavanceerde beeldanalyse verbetert lokaal details in donkere gebieden in plaats van het hele scherm. Door licht binnen verschillende delen van het beeld onafhankelijk te bewerken, ontstaat er een realistisch beeld met ongerept wit, terwijl de zwarte niveaus worden behouden.

Kleur

Meer kleur dan ooit

 

Philips Premium Color combineert een tot 85% verbeterd paneel met een breed kleurengamma met verwerking van 4 biljoen kleuren. Met zo veel meer kleurresolutie en heldere, verzadigde kleuren vergeet u compleet dat u naar een scherm kijkt.

Philips-TV Ultra HD en Ultra Resolution Upscaling

Scherpte

Ongelooflijk in alles

 

Met Philips Ultra Resolution Upscaling geniet u van Ultra HD-beeldkwaliteit, wat u ook kijkt – zelfs als de bron niet Ultra HD is. Geniet van meer scherpte, verbeterd diepte-effect, superieur contrast, soepele en natuurlijke bewegingen en onberispelijke details.

High Dynamic Range (HDR)

Brengt het beeld voor uw ogen tot leven

 

High Dynamic Range zorgt voor een compleet andere visuele ervaring. Beelden komen met verbluffende helderheid, ongekend contrast en fascinerende kleuren tot leven. Naast de grote helderheid krijgen de donkere elementen veel meer diepte en nuance. De rijkere schakering van nieuwe kleuren die u niet eerder op TV hebt gezien, sleept u mee in een visuele ervaring die uw zintuigen prikkelen en emoties opwekken. Perfect voor bioscoopliefhebbers en filmjunkies!

zonder HDR met HDR

Laten we contact houden

Facebook

 

Like onze officiële Philips-TV Facebook-pagina voor het laatste nieuws, tips en entertainment.

YouTube

 

Bekijk nu onze nieuwste korte films, samenwerkingsverbanden en officiële aankondigingen.

Instagram

 

Deel uw Ambilight-ervaringen met ons via #Ambilight @philipstelevision

*Getoonde TV-modellen en specificaties zijn landgebonden en kunnen variëren

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.