Consumenten
Producten

Ontharen van het gezicht of bovenlip

 

Donsharen, haar op de bovenlip of de kin. Veel vrouwen hebben gezichtsbeharing. Er zijn veel manieren om het gezichtshaar te verwijderen. De gezichtshuid is gevoeliger dan de rest van het lichaam, dus is het belangrijk om de juiste methode te kiezen om te voorkomen dat de huid beschadigd raakt. Met onze ontharingsmethoden verwijdert u op zachte en gemakkelijke wijze gezichtshaar. Lees hieronder meer over de methoden en producten die geschikt zijn voor ontharing van het gezicht.

Gezicht ontharen met IPL

 

Geschikt voor: iedereen die grovere haren in het gezicht wil verwijderen met een langdurig effect. IPL-technologie was voorheen alleen beschikbaar in schoonheidssalons, maar nu ook voor thuisgebruik. Ontharen met IPL maakt het mogelijk om haargroei geleidelijk af te laten nemen en de tijd tussen ontharen te vergroten. IPL behandeling is niet geschikt voor bepaalde huid- en haartypen. Bepaal hier of Lumea voor u geschikt is.


Hoe het werkt: Philips Lumea geeft zeer intense lichtpulsen (IPL) af. Het licht wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren en omgezet in lichtenergie (warmte). Hierdoor valt het haar op natuurlijke wijze uit, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt. Het resultaat is dat de haargroei geleidelijk afneemt.

 

Alle Philips IPL producten kunnen zowel op het lichaam, als het gezicht worden gebruikt. De volgende modellen hebben een speciaal ontworpen filter voor extra veilige behandeling van het gezicht:

Gezichtshaar epileren

 

Geschikt voor: iedereen die wil ontharen met effectieve en duurzame resultaten. Voor veel vrouwen is het vrij gebruikelijk om een pincet te gebruiken voor gezichtshaar. Het voordeel van een epilator is dat het efficiënter is dan een pincet. U krijgt een gladde afwerking, zelfs op zeer korte en fijne haren, en de epilator verwijdert alle haren in een enkele beweging. Onze epilatoren zijn geschikt voor het verwijderen van alle haartypes - kort, grof, licht of donker. Epilatoren verwijderen het haar vanaf de wortel. Het resultaat is een gladde en haarloze huid voor maximaal vier weken.

 

Hoe het werkt: de roterende keramische platen grijpen het haar en verwijderen zo van de wortel. De eerste keer epileren kan onprettig zijn, maar de huid went snel en het is steeds minder gevoelig naarmate u deze methode langer toepast. Philips Satinelle epilatoren kunnen worden gebruikt in de douche. Het warme water verwarmt de huid en opent de poriën wat de pijn van epileren verlicht. Drie modellen in de Satinelle Series bevatten een accessoire dat speciaal is ontworpen voor het gezicht. Het accessoire is geschikt voor het epileren van kleinere gebieden, zoals het verwijderen van haar op de bovenlip, kin of bakkebaarden.

 

Producten in de Philips Satinelle serie met een accessoire specifiek voor ontharen in het gezicht: