Philips Airfryer

Airfryer

Gezonder frituren met lucht

Tot 80% minder vet* en makkelijk schoon te maken

 

  • Tot 80% minder vet*
  • Makkelijk schoon te maken
  • Minder last van nare luchtjes  

 

Frituurt u zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herkent u de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare luchtjes, lastig schoonmaken,... De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituurt u veel gezonder, namelijk... met lucht! Verse frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet dan verse frietjes uit een conventionele Philips-frituurpan én… ze smaken overheerlijk! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken (bijvoorbeeld in de vaatwasser) en veroorzaakt deze geen nare geurtjes.

Aanbevolen verkoopprijs: 299,99 €
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

 

*Verse frietjes uit de Airfryer vergeleken met verse frietjes bereid in een conventionele Philips frituurpan.

Met de Airfryer kunt u frituren, grillen, bakken, braden en roosteren

Frituren

Met de Airfryer frituurt u op een gezondere manier. Verse frietjes bevatten tot 80% minder vet en smaken overheerlijk. Bereid ook snacks, zoals kroketten en bitterballen in de Airfryer.

Grillen

Vlees en vis grillen kan ook met de Airfryer, bijvoorbeeld lekkere kipdrumsticks, saté of andere spiezen. Schroei uw vlees snel dicht op hoge temperatuur en geniet van sappig vlees.

Bakken

Zin in iets zoets? Of bakt u graag indrukwekkende taarten? Ook dit kan in de Airfryer! Maak nagerechten zoals crème brûlée of een lekkere appeltaart, muffins of cupcakes.

Roosteren

Met de Airfryer kunt u ook spareribs of ander vlees roosteren. Wist u dat u zelfs biefstuk kunt bereiden? De Airfryer is dus echt multifunctioneel! 

Dé heteluchtfriteuse met 100% krokantgarantie

 

Test nu zelf: 30 dagen op proef. Niet tevreden? Geld terug!*

*Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips kunt u met uitsluitend lucht voedsel frituren dat knapperig is van buiten, en mals van binnen. Door gezonder te frituren met lucht kunt u verse frietjes met tot 80% minder vet bereiden! *

 

Hoe werkt het?

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips kunt u met uitsluitend lucht voedsel. Dankzij de unieke combinatie van snel en precies circulerende hete lucht, een optimale temperatuurbalans en een grilelement kunt u allerlei heerlijke gerechten frituren, roosteren, bakken of grillen. Omdat u voor het frituren uitsluitend lucht gebruikt, is het veiliger en ruikt u het veel minder dan wanneer u een traditionele friteuse gebruikt. En met de vaatwasmachinebestendige onderdelen is het apparaat ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

 

*Vergeleken met verse friet bereid in een conventionele Philips-frituurpan

Reviews over Airfryer

Gemiddelde beoordeling  / 5
Gemiddelde beoordeling  / 5
  • / 5

Airfryer doet zijn werk uitstekend

19 november 2015

 

De Airfryer blinkt uit in gemak en prestaties. De frituurpan kan de deur uit. De Airfryer is zo heet. De frites en snacks zijn heerlijk. Lees de gebruiksaanwijzing goed en geniet ervan.

Het product doet alles wat ik in gedachte heb!

1 november 2015

 

Nadat ik in korte tijd de bediening eigen had gemaakt kan ik stellen: het is een goede keuze geweest om de Airfryer te kopen (nadat ik wel een demonstratie had bijgewoond)!

Bekijk hier wat Katrien, Katia en Isabelle van de Philips Airfryer vinden!

Airfryer review Katrien
Airfryer review Katia
Airfryer review Isabelle

The Philips Chef

The Philips Chef houdt zich bezig met allerlei recepten die u kunt bereiden met Philips keukenapparatuur, zoals de Airfryer. Bekijk inspirerende recepten, tips & tricks. Neem een kijkje in zijn keuken!

 

Lees meer

Airfryer app

Met meer dan 200 recepten inspireert de Philips Airfryer app thuiskoks om elke dag een heerlijke, gezondere maaltijd te bereiden.

 

Download nu de app voor iOS of Android.

Airfryer recepten van The Philips Chef

 

Bekijk de top 8 recepten van onze Philips Chef.

Veelgestelde vragen over Airfryer

Inspiratie voor Airfryer

 

Met Philips Airfryer kunt u veel meer dan alleen frituren. Bent u op zoek naar een lekker Airfryer recept? Of zoekt u naar de baktijd van uw favoriete product?

Inspiratie voor Airfryer

 

Met Philips Airfryer kun je veel meer dan alleen frituren. Ben je op zoek naar een lekker Airfryer recept? Of zoek je naar de baktijd voor je favoriete product?

 

Bekijk alle Airfryer recepten

 

Bekijk baktijden voor Airfryer

Alle Airfryers en accessoires