NL
FR
Gezondheidszorg

Verbeter het comfort en de verzorging van de patiënt

 

In de gezondheidszorg kunnen kleine dingen een groot verschil maken. Onze oplossingen maken patiënten vrolijker, helpen bezoekers hun weg te vinden en stellen medisch personeel in staat betere diagnostische beslissingen te nemen. Onze Heartline-TV's zijn niet alleen bedoeld voor entertainment maar ook compatibel met verpleegoproepsystemen. Onze stevige interactieve schermen verbeteren de bewegwijzering. En dankzij onze in de fabriek gekalibreerde schermen kunnen artsen vertrouwen op hun ogen.

Voordelen voor de gezondheidszorg:
✔   Genereer inkomsten met advertenties en pay-per-view van MyChoice
✔   Verminder de drukte bij de receptie met zelfbediening voor bezoekers
✔   Verzend updates en informatie rechtstreeks naar de schermen van patiënten
✔   Gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem

Aanbevolen modellen 

De Philips
Advantage


Philips-schermen hebben een centrale plek in de gezondheidszorg. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor maximale veiligheid en functionaliteit met een tegen ziektekiemen beschermde behuizing en tal van handige mogelijkheden.

Antibacterieel

 

Innovatie in een eenvoudig design, gebruiksklaar voor het ziekenhuis. De antimicrobiële behuizing remt de groei van de meest voorkomende micro-organismen, wat zorgt voor een veiligere omgeving die minder onderhoud vereist. Onze schermen voor de gezondheidszorg zijn ideaal voor klinieken, ziekenhuizen en tehuizen met medisch personeel en zorgverleners.

MyChoice

 

Met MyChoice kunt u extra inkomsten genereren zonder uw bestaande infrastructuur te hoeven wijzigen. De TV-zenders worden geactiveerd met een PIN-code. Patiënten kunnen zo'n PIN-code aanschaffen bij de balie of de betalingsterminal van het ziekenhuis.  

Serial Xpress Protocol

 

Sluit uw schermen eenvoudig aan op externe decoders, settopboxen en interactieve systemen van de grotere providers. Het Serial Xpress Protocol maakt op eenvoudige en efficiënte wijze verbinding.

Clinical D-beeld

 

Philips-schermen voor klinische beoordeling met Clinical D-beeld zijn in de fabrieksinstellingen gekalibreerd voor weergave in een met DICOM 14 compatibele grijstintenstandaard. Met hoogwaardige LCD-schermen met LED-technologie biedt Philips u consistente en betrouwbare prestaties tegen een goede prijs.

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.