NL
FR
Bedrijven

Laat uw bedrijf stralen

 

Op kantoor en in de fabriek is er niets zo vooruitstrevend en ambitieus als grote schermen en dynamische beelden. Bevorder dromen en innovaties met onze perfecte oplossingen voor kantoren, fabrieken, vergaderzalen, ontspanningsruimten, foyers en gangen.

Zakelijke voordelen:
✔   Promoot uw merk en kernboodschap
✔   Informeer uw medewerkers snel
✔   Creëer een netwerk van digitale schermen, verspreid over meerdere locaties
✔   Stimuleer betrokkenheid en enthousiasme
✔   Verstuur berichten naar afdelingen en locaties

✔   Bescherm medewerkers en producten met duidelijke instructies voor noodgevallen

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage


Philips-schermen zijn energiezuinig en uitgerust met functies als het eenvoudig delen van schermen, het splitsen van schermen en aanraakfunctionaliteit, waardoor ze zeer geschikt zijn voor de zakelijke markt.

QuadViewer
 

QuadViewer is functioneel en heeft een grote impact. Content uit maximaal vier verschillende bronnen tegelijk wordt weergegeven op één scherm, wat QuadViewer perfect maakt voor vergaderruimtes en controlekamers. 

SmartPower
 

Gebruik minder energie en bespaar ook nog eens op de operationele kosten. SmartPower is een functie voor energiebesparing die de achtergrondverlichting van het scherm regelt met een vooraf ingesteld systeem. Het resultaat is tot wel 50% lager energieverbruik.

FailOver voor vergaderruimten
 

Met FailOver maakt u het eenvoudiger om presentaties en videovergaderingen te houden. U kunt gemakkelijk tussen schermen schakelen, want afhankelijk van uw instellingen kunnen de schermen automatisch een andere bron selecteren. Hierdoor hoeft u niet meer handmatig te schakelen tussen bronnen wanneer iemand zijn scherm wil delen. 

Multi-Touch
 

Wijs gasten de weg met een interactief scherm. Onze aanraakschermen hebben automatische aanraakherkenning, plug-and-play en ondersteunen tot tien aanraakpunten tegelijk, wat betrokkenheid en efficiëntie stimuleert. 

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.