1
TV

Als u graag streamt,
is de P5 echt iets voor u

Bekijk de video
Vooraf Achteraf

Perfectie van de bron

 

Visuele imperfecties zoals ruis en storingen komen in vrijwel alle televisiecontent voor. De P5 corrigeert deze waardoor ruis wordt verminderd zonder dat vervelende wazige beelden ontstaan en banding wordt geëlimineerd door 8-bits video uit te breiden tot bijna 14-bits precisie.

Sharpness

Haarscherpe beelden

 

De meeste beelden hebben een resolutie die maar een fractie is van de 4K die de schermen van tegenwoordig kunnen weergeven. Het Detail Enhancer-opschalingsalgoritme van de P5 lost dit op door content om te zetten in scherpere Ultra HD-beelden. Het resultaat is een verfijnder beeld met merkbaar meer diepte en dimensie.

Vooraf Achteraf

Perfecte kleur

 

De gebruikte 10-bits kleurenverwerking in de meeste TV's beperken het gamma aan kleuren dat kan worden weergegeven, ongeacht de weergavekwaliteit. Met de toepassing van 17-bits verwerking ontsluit de P5 miljoenen meer kleuren. De verzadiging is levendiger en intenser, terwijl huidskleuren er natuurlijker uitzien.

Vooraf Achteraf

Perfect contrast

 

Door het contrastbereik uit te breiden kan de P5 heldere delen van het beeld nog helderder maken en donkere gebieden 'zwarter'. Het resultaat is een beeld met meer diepte en behoud van detail, wat het gevoel geeft dat u zich midden in de actie bevindt.

Vooraf Achteraf

Vloeiende bewegingen

 

Filmcamera's leggen beweging vast door elke seconde 24 afzonderlijke foto's, of 'frames', te maken. Daardoor ervaren we snelle camerabewegingen als storende trillingen. De P5 voegt drie extra 'tussenbeelden' toe aan elk oorspronkelijk frame voor een ongelofelijk vloeiende en natuurlijke kijkervaring.

Vijf is het magische getal

Al onze TV's beschikken over innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat constant de allerbeste beeldkwaliteit wordt gerealiseerd. Elke technologie richt zich op een van de vijf elementen die het oog kan waarnemen: bron, scherpte, kleur, contrast en beweging.

 

Onze engines voor beeldkwaliteit creëren een ongekende kijkervaring, ongeacht de bron en de oorspronkelijke kwaliteit. Dus of u nu via YouTube of Netflix kijkt, de beeldkwaliteit is verbluffend.

Philips-TV elementen van beeldkwaliteit
Philips-TV 4K Ultra HD-TV

Ultra HD versus Full HD

 

High Definition-TV komt in twee soorten: Ultra High Definition (UHD) en Full High Definition (FHD). Met FHD krijgt uw beeld een resolutie tot 1080p met 2 miljoen pixels. In combinatie met onze Philips-beeldverwerkingstechnologieën resulteert dit in een uitstekende beeldkwaliteit. Bij UHD 4K-TV is de resolutie nog vier keer zo hoog: de best mogelijke resolutie met ongelooflijke details en diepte.

zonder Ultra HD met Ultra HD
zonder HDR met HDR

High Dynamic Range (HDR)

Brengt het beeld voor uw ogen tot leven

 

High Dynamic Range zorgt voor een compleet andere visuele ervaring. Beelden komen met verbluffende helderheid, ongekend contrast en fascinerende kleuren tot leven. Naast de grote helderheid krijgen de donkere elementen veel meer diepte en nuance. De rijkere schakering van nieuwe kleuren die u niet eerder op TV hebt gezien, sleept u mee in een visuele ervaring die uw zintuigen prikkelen en emoties opwekken. Perfect voor bioscoopliefhebbers en filmjunkies!