0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Erwtensoep

    Heerlijk dat winterse weer, want daar hoort een typisch winters gerecht bij: snert! Erwtensoep maken duurt normaal gesproken vrij lang, omdat u de erwten moet weken. Mocht u door de weeks weinig tijd hebben, of gewoon zin hebt in een snelle soep, dan kunt u deze erwtensoep bereiden in slechts 20 minuten

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0-5 minuten, Bereidingstijd: 10-20 minuten
    Hoofdgerechten
    0-30 minuten
    Groenten
    SoupMaker
    Vlees

    Ingrediënten

    • 200 gram doperwten (diepvries)
    • 1 kleine prei
    • 50 gram knolselderij
    • 2 kleine wortels
    • 1 kleine ui
    • 2 runderbouillon tabletten
    • 125 gram gerookte spekblokjes
    • 1 rookworst

    Bereiding

    • 1. Was de groentes en snijd deze in grove stukken. Doe alles in de SoupMaker, behalve de rookworst. Vul de SoupMaker met water tot het bovenste streepje.
    • 2. Schakel programma 1 in van de SoupMaker. Snijd de rookworst in plakjes.
    • 3. Als het programma is afgelopen doet u de rookworst erbij en laat u de soep met deksel erop nog 10 minuten staan.
    • 4. Serveer met roggebrood en katenspek. Lekker!
    Erwtensoep

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.