1. Als je een visliefhebber bent, is deze gemakkelijk te bereiden maaltijd die in minder dan een halfuur op tafel staat voor jou. Het draait hier allemaal om eenvoud. De verfijnde smaak van de groentecouscous gaat perfect samen met de dorade en wordt geaccentueerd door de frisse huisgemaakte citroen-peterseliedressing. Lekker én voedzaam!
2. Doe de couscous en het water in de kookpot van de Air Cooker. Was de snijbiet, verwijder het harde deel van de stengel en hak het fijn. Schil de wortel, was en snijd in smalle reepjes. Voeg de snijbiet en wortel toe aan de pot en breng op smaak met zout. Zet de kookpot op de onderste schaal.
3. Kruid de doradefilet met zout en olijfolie. Leg ze op de tweede laag. Bevestig de tweede laag aan de onderste schaal met de kookpot.
4. Zet alles in de Air Cooker en sluit het deksel. Start het apparaat op de aangegeven tijd, temperatuur en vochtigheid. Air Cooker Instellingen:
Kookmethode: Air steam
5. Was de peterselie en hak fijn. Meng de olijfolie, het citroensap, de gehakte peterselie en de citroenrasp. 6. Haal het gerecht na het stomen uit de Air Cooker. Serveer de doradefilet warm naast groentecouscous en citroen-peterseliedressing.