Philips keukenrobots

Met onze keukenrobots kunt u kneden, hakken, snijden en kloppen

 

De nieuwste keukenrobot biedt onovertroffen prestaties, veelzijdigheid en eenvoud. De innovatieve kneedhaak imiteert het kneden met de hand en dankzij de planetaire draaibeweging kunnen de accessoires zowel vooruit als achteruit kneden, mixen en kloppen, in plaats van in een eenvoudige cirkel te draaien. Hierdoor bereiken ze alle hoeken van de kom en worden de ingrediënten goed vermengd voor het beste deeg voor brood of pizza's.

Keukenmachineproducten
vinkje
Planetaire draaibeweging voor grondig gemengde ingrediënten
vinkje
Metalen kneedhaak, garde en klopper ontworpen voor prestaties
vinkje
Unieke bewegende arm die de hele kom bestrijkt en accessoirebevestiging vereenvoudigt
vinkje
Krachtige 1000 W-motor voor consistente, onovertroffen resultaten
vinkje
7 snelheden en pulsstand bieden optimale controle voor een onbeperkt aantal recepten
Aanbevolen verkoopprijs: 389,99 €
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Planetaire draaibeweging

 

Dankzij de planetaire draaibeweging kunnen de accessoires zowel vooruit als achteruit kneden, mixen en kloppen, in plaats van in een eenvoudige cirkel te draaien. Hierdoor bereiken ze alle hoeken van de kom en worden de ingrediënten goed vermengd.

Sterke metalen accessoires voor de kom

 

Metalen kneedhaak, klopper en garde zijn eenvoudig in een handomdraai te plaatsen. De speciaal ontworpen kneedhaak imiteert het kneden met de hand voor een superglad resultaat zonder klontjes.

Unieke open arm voor gemakkelijker gebruik

 

De open arm klapt omhoog in een praktische stand, zodat u accessoires voor de kom eenvoudig kunt bevestigen en verwijderen. Met een simpel duwtje kunt u de arm sluiten. De open arm biedt u ook moeiteloze toegang tot de kom, een praktische functie bij het controleren van vastheid of het toevoegen van ingrediënten. 

Een zelfgemaakte maaltijd in slechts 30 minuten!

 

Met de keukenrobot kunt u kneden, mengen, kloppen, hakken en nog veel meer. In deze video ziet u hoe u alle fantastische accessoires met de keukenrobot kunt gebruiken, inclusief de blender, de citruspers, de molen en de vleesmolen, en hoe deze u kunnen helpen snel en eenvoudig een zelfgemaakte maaltijd op tafel te zetten.

Lifestylevideo
Zie hoe de keukenrobot uw leven kan verrijken en koken en bakken nog leuker kan maken!
Avance-video
Zie hoe veelzijdig onze keukenrobot is en hoe gemakkelijk de machine u kan helpen om in slechts 30 minuten een zelfgemaakte maaltijd op tafel te zetten!
Instructievideo
Zie hoe u alle fantastische accessoires met de Philips Avance keukenrobot kunt gebruiken, inclusief de blender, de citruspers, de molen en de vleesmolen
Pizzavideo
Zie hoe eenvoudig het is om pizza te maken met de keukenrobot
Meringuevideo
Zie hoe u de perfecte meringues maakt met de keukenrobot

Accessoires en toebehoren voor de Philips keukenrobot

Blenderbeker

Blenderbeker

Dit hoogwaardige blenderaccessoire met een viersterrenmes mengt fruit, pureert groenten en maalt ijs, allemaal zonder moeite. Zo bereidt u binnen enkele minuten heerlijke smoothies, sauzen, dips of babyvoeding.*
Metalen kom

Metalen kom

In de grote, metalen kom van 4 liter kan tot 1300 gram deeg worden gekneed voor maximaal 4 pizza's van 30 cm. Dankzij de metalen handgreep is de kom gemakkelijk te dragen en kan de inhoud er eenvoudig uit worden gegoten, terwijl het spatscherm spatten tijdens het gebruik voorkomt.
7 snelheden

7 snelheden

De verschillende snelheden en de pulsstand bieden optimale controle voor een onbeperkt aantal recepten, of u de keukenrobot nu wilt gebruiken om te kneden, te mengen, te kloppen of te hakken.
Keukenmachine

Keukenrobot

Gemakkelijk te bevestigen keukenrobotkom met speciale schijven voor snijden, hakken, raspen of granuleren van allerlei ingrediënten, van groenten en noten tot kaas.*
Komaccessoires

Komaccessoires

De metalen kneedhaak, klopper en garde zijn eenvoudig te plaatsen. De speciaal ontworpen kneedhaak imiteert het kneden met de hand voor een superglad deeg zonder klontjes.*
Vleesmolen

Vleesmolen

Metalen vleesmolen die 34 gram vlees per seconde hakt. Met speciaal schoonmaakaccessoire om het snijplaatje gemakkelijk grondig te reinigen.*
Citruspers

Citruspers

Met dit handige citruspersaccessoire kunt u in enkele minuten eenvoudig heerlijk vers vruchtensap maken.*
Molen

Molen

Gebruik het molenaccessoire om allerlei verschillende harde ingrediënten, zoals koffiebonen, noten, chocolade en gedroogde pepertjes en peper te malen.*
*Accessoire kan per modelnummer verschillen. U vindt het nummer in de productgegevens.
Recepten

Recepten voor de keukenrobot

 

De keukenrobot biedt 2 extra helpende handen in de keuken. U kunt de keukenrobot gebruiken om deeg te kneden en slagroom of eiwitten te kloppen. Als u van bakken houdt, kunt u niet zonder een keukenrobot! Naast mixen en kneden kunt u ook ingrediënten snijden voor een gezonde salade, smoothies mengen en vlees malen! Ontdek de geweldige recepten die u met de keukenrobot kunt bereiden via de receptenknop hieronder.

Onze keukenrobots