NL
FR
Detailhandel

Een magische winkelervaring

 

Sluit u aan bij de revolutie en bied de ultieme shopervaring in uw winkel. Onze indrukwekkende schermen trekken voorbijgangers uw winkel in en voegen een interactieve dimensie toe aan het shoppen. Onze ultraheldere schermen verlichten etalages met dynamische content. Met onze prachtige videowanden kunt u uw boodschap direct onder de aandacht brengen. En dankzij Studio TV zijn ook uw kinderen tevreden.

Voordelen voor de detailhandel:

✔  Trek klanten aan met promoties met meer impact

✔  Bouw loyaliteit op met meeslepende merkervaringen

✔  Bereik uw doelgroep met in-store specials in high-definition

✔  Bied gepersonaliseerde interactieve winkelervaringen aan

✔  Creëer gerichte promoties gebaseerd op uw eigen en externe databases

✔  Gebruik machine-naar-machine-communicatie om krachtige signage-netwerken te vormen

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage


Philips-schermen zijn ideaal voor de detailhandel. Met de nieuwste apps, connectiviteit en interactieve functies haalt u de digitale wereld naar uw winkel.

Android
 

Maak uw winkelruimte net zo geavanceerd, snel en intuïtief als het Android-besturingssysteem waarmee Philips-schermen zijn uitgerust, zodat uw winkel de digitale wereld in huis haalt. U biedt dan het beste van twee werelden: fysieke producten gecombineerd met een grote hoeveelheid digitale apps en content.

Ambilight
 

Met Philips Ambilight ziet alles er indrukwekkender uit. Trek meer klanten door met een verfijnd omgevingslicht met dynamische kleuren op de muur de perfecte ambiance te creëren.

UltraBright
 

Op elke locatie en bij elke belichting zorgt Philips UltraBright ervoor dat uw scherm heldere, levendige kleuren en een goed contrast heeft. Het beeld is duidelijk en goed zichtbaar. Zelfs zonlicht heeft geen kans uw content te verhullen voor de klant.

Extreem dunne randen
 

Zorg voor nog meer impact met het zwevende design van professionele schermen van Philips. De extreem dunne randen en geavanceerde afstelmogelijkheden zorgen ervoor dat content groter en indrukwekkender wordt weergegeven. Creëer een naadloze videowall zo groot als u wilt dankzij het vrijwel randloze design.

 

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.