NL
FR
1
Computeraccessoires

Multimedialuidsprekers 2.1

  Multimedialuidsprekers 2.1

  Krachtig, rijk geluid

  Het uitgangsvermogen van 40 W, ondersteund door de baspoorttechnologie die door SPD™ is gepatenteerd, zorgt voor diepe, ronde tonen met minder vervorming. Het ontwerp met de tweeweg tweeter en woofer produceert zowel hoge en lage als mid-range frequenties, waardoor het geluid optimaal wordt uitgebalanceerd.

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Krachtig, rijk geluid

Het uitgangsvermogen van 40 W, ondersteund door de baspoorttechnologie die door SPD™ is gepatenteerd, zorgt voor diepe, ronde tonen met minder vervorming. Het ontwerp met de tweeweg tweeter en woofer produceert zowel hoge en lage als mid-range frequenties, waardoor het geluid optimaal wordt uitgebalanceerd.

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Krachtig, rijk geluid

Ongekende luisterbelevenis

 • Innovatieve SPD™-baspoorttechnologie voor diepe, ronde tonen

  Innovatieve SPD™-baspoorttechnologie voor diepe, ronde tonen

  Philips Sound Purification Duct (SPD) baspoorttechnologie levert de diepe, zuivere tonen van het originele basgeluid. Op het binnenoppervlak van de baspijp is SPD-schuimmateriaal aangebracht en dankzij de door Philips ontwikkelde speciale akoestische demping wordt de ruisturbulentie gereduceerd en de tuning frequentie gestabiliseerd. Technische tests van Philips en consumententests wijzen uit dat deze buffer een minder vervormd, zuiverder basgeluid oplevert.

 • Tweeweg tweeter + woofer

  Tweeweg tweeter + woofer

  Een dual-range luidspreker met twee drivers produceert hoge frequenties vanuit de tweeter en lage en mid-range frequenties vanuit de woofer. Dit zorgt voor een maximaal uitgangsvermogen met een meer uitgebalanceerd geluid dan dat van de algemeen gebruikte eenrichtingsstructuur, waarbij een enkele driver alle frequenties moet produceren. U geniet met deze nieuwste serie luidsprekers van Philips van een betere akoestiek, met kristalheldere stemmen en hoge tonen naast een solide bas, en dat alles voor een scherpe prijs.

 • Bandpass subwoofer voor precieze basweergave

  Bandpass subwoofer voor precieze basweergave

  Het ontwerp van deze bandpass subwoofer is doos-in-een-doos: twee volumekamers zorgen voor meer luchtvermogen en leveren alles bij elkaar een beter basgeluid met minder vervorming en een betere balans. De audio-energie uit de centrale driver wordt doelmatiger geconcentreerd in het gewenste frequentiebereik, wat leidt tot een geluidsbeeld met meer focus en een preciezere weergave.

 • Uitlopende baspijp benadrukt de lage tonen voor een zuivere, sterke bas

  Uitlopende baspijp benadrukt de lage tonen voor een zuivere, sterke bas

  Het ontwerp van de baspijp is een van de belangrijkste elementen in deze luidsprekerbehuizing. De omvang, de lengte en de vorm van het uitlopende gedeelte heeft de ultieme impact van het openen van de weergaveboog van lage frequenties. Het uitlopende ontwerp van Philips is relatief groot, met een grotere poort naar een grote ontvangstbuffer, zodat de geluidsgolven soepeler stromen. Het luchtgeluid is minder sterk, met minder ruis en vervorming dan in andere luidsprekers. Philips weet welke akoestiek u wilt. Dit ontwerp zorgt voor indrukwekkend minder vervorming en levert een diepere, rijkere bas en buitengewoon heldere hoge-frequentietonen.

 • Tweeter van Mylar voor high definition geluid

  Tweeter van Mylar voor high definition geluid

  Het unieke materiaal Mylar dat in de tweeters is gebruikt, zorgt voor een ongelooflijke geluidsdefinitie. Het volledige bereik van hoge frequenties wordt perfect weergegeven. Muziek komt tot leven en films klinken zoals ze zijn bedoeld. Als integraal onderdeel van de tweerichtingsstructuur verbetert de tweeter de hoge frequenties, met als resultaat een helderder, ruimtelijker en preciezer geluid, in samenwerking met de woofer. Verbeterde helderheid betekent dat u alle verschillende elementen in de muziek herkent. Luister naar de afzonderlijke instrumenten, de helder klinkende stemmen en geniet van elk verfrissend detail van uw muziek.

 • Drie geïntegreerde vermogensversterkercircuits voor een uitgebalanceerd geluid

  Drie geïntegreerde vermogensversterkercircuits voor een uitgebalanceerd geluid

  Om de prijs voor de meeste 2.1-kanaals multimedialuidsprekers laag te houden, wordt het vermogensversterkercircuit vaak over het hoofd gezien en wordt de aandacht gericht op een enkele vermogensversterker. Maar in dit uiterst geraffineerde circuitontwerp maakt Philips gebruik van drie geïntegreerde versterkerchips om de twee satellietluidsprekers en de subwoofer aan te sturen. De SPA4320 heeft een grote ingebouwde radiator en de warmte die door het vermogensversterkercircuit wordt gegenereerd, wordt verspreid door deze warmteput. De UTC2030-versterkerchips bieden een goede, solide basis voor kwaliteitsgeluid en al het vermogen dat nodig is om de subwoofer en de satellietluidsprekers aan te sturen.

 • De goed gedempte driver vermindert trillingen en vervorming van het geluid

  De goed gedempte driver vermindert trillingen en vervorming van het geluid

  Bij een enkele luidspreker ontstaan doorgaans trillingen in een specifiek frequentiegedeelte nabij de rand van een diafragma, wat vaak leidt tot enige geluidsvervorming. Om dit te voorkomen wordt gebruik gemaakt van Mylar, een uniforme monomeer en een veel lichter materiaal dan meestal wordt gebruikt, rondom de driverkegel. De kegel wordt in een perfect symmetrische ring verpakt, waarvan het dempende effect de asynchrone trillingen onderdrukt. Het resultaat is een beter uitgebalanceerd en natuurlijk geluid.

 • Gewelfde behuizing voor rond geluid

  Het gewelfde ontwerp van de behuizing is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt bovendien voor een uitgebalanceerd geluid dat natuurlijker is en de originele vorm heeft behouden. Met minder vervorming weet u zeker dat uw favoriete muziek altijd klinkt zoals het moet klinken. Philips weet alles van akoestiek en we zorgen ervoor dat geluid niet alleen geweldig klinkt, maar er ook geweldig uitziet!

 • Aantrekkelijke hoogglanzende afwerking

  De hoogglanzende zwarte afwerking ziet er fantastisch uit in zowel een klassiek als modern interieur.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in