NL
FR
1
Computeraccessoires

Multimedialuidsprekers 2.1

  Multimedialuidsprekers 2.1

  Geweldig geluid

  Met 10 W vermogen en dynamische bassen zijn deze luidsprekers perfect voor de geluidsweergave voor muziek, games, films en onlinevideo's op het Mac- en PC-platform. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geweldig geluid

 • Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten

  Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten

  Met één verbinding geniet u van al uw muziek van draagbare apparaten en computers. Sluit gewoon uw apparaat aan op de AUDIO-INGANG (3,5 mm) op uw Philips-luidsprekers. Gebruik op uw computers de aansluiting voor hoofdtelefoons. Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u direct genieten van uw hele muziekverzameling via deze fantastische luidsprekers. Philips levert gewoon beter geluid.

 • De goed gedempte driver vermindert trillingen en vervorming van het geluid

  Bij een enkele luidspreker ontstaan doorgaans trillingen in een specifiek frequentiegedeelte nabij de rand van een diafragma, wat vaak leidt tot enige geluidsvervorming. Om dit te voorkomen wordt gebruik gemaakt van Mylar, een uniforme monomeer en een veel lichter materiaal dan meestal wordt gebruikt, rondom de driverkegel. De kegel wordt in een perfect symmetrische ring verpakt, waarvan het dempende effect de asynchrone trillingen onderdrukt. Het resultaat is een beter uitgebalanceerd en natuurlijk geluid.

 • Geluidsvermogen van 10 W

  De basradiatoren met een rijk geluid van 10 W stellen kleine luidsprekers in staat op effectieve wijze basfrequenties te reproduceren en toch hun kleine formaat te houden. Betere bas in minder ruimte!

 • Ontworpen voor stijl - de uitstraling is net zo goed als het geluid

  Het coole ontwerp geeft een persoonlijk tintje aan uw leefruimte.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in