Home cinema

  Home cinema

  Laat u verleiden door geluid

  Laat u verleiden door 5.1 Surround Sound uit een geïntegreerd, eendelig systeem. Deze SoundBar met Ambisound is geschikt voor elke ruimte en speciaal ontworpen voor buitengewone beeld- en geluidskwaliteit in combinatie met de Philips Aurea-TV. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Laat u verleiden door geluid

met Ambisound

 • SoundBar met geïntegreerde luidsprekers, versterkers en DVD-speler

  SoundBar met geïntegreerde luidsprekers, versterkers en DVD-speler

  De SoundBar is een complete alles-in-een home cinema-systeem dat een geweldig 5.1 Surround Sound biedt voor een meeslepende filmervaring. Geïntegreerde luidsprekers, versterkers en een DVD-speler, het zit er allemaal op. U hebt niets anders meer nodig dan de SoundBar als aanvulling op uw TV. Geen gedoe met grote apparaten of snoeren, en toch een geweldige multikanaals geluidservaring, voor filmmomenten met familie en vrienden.

 • Sluit uw iPod aan voor het afspelen van media met schermbediening

  Sluit uw iPod aan voor het afspelen van media met schermbediening

  Met het docking-station dat bij het home theatre-systeem wordt geleverd, kunt u films, muziek en foto's vanaf uw iPod afspelen. Bovendien kunt u de iPod ermee bedienen en door de inhoud bladeren op uw TV-scherm en dat allemaal met de afstandsbediening van het home cinema-systeem. Het docking-station brengt draagbaar entertainment in uw huis, met optimaal gebruiksgemak.

 • Hetzelfde elegante en stijlvolle design als de Aurea-TV

  Hetzelfde elegante en stijlvolle design als de Aurea-TV

  Deze SoundBar straalt klasse uit in uw huiskamer en past bij de schitterende Aurea-TV. Het apparaat zal iedereen verbazen met zijn design en prestaties. Geniet van een uitzonderlijke home entertainment-ervaring die perfect bij u past.

 • Geschikt voor elke Flat TV met optimaal formaat voor een TV van 42 inch of groter

  Geschikt voor elke Flat TV met optimaal formaat voor een TV van 42 inch of groter

  De SoundBar geeft een vleugje stijl en elegantie aan elke huiskamer. Hoewel hij is ontworpen voor een flat TV van 107 cm (42") of groter, is hij ook geschikt voor andere flat TV's. Bovendien past het apparaat in elk interieur en bij elke levensstijl.

 • Bediening via touchscreen voor eenvoudig afspelen en volumeregeling

  Bediening via touchscreen voor eenvoudig afspelen en volumeregeling

  Met de bediening via het touchscreen kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op het voorpaneel te drukken.

 • Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Snelle USB-apparaten hebben een gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 Mbps - veel hoger dan de 12 Mbps van oorspronkelijke USB-apparaten. Met Hi-Speed USB 2.0-koppeling hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste film, muziek of foto's weer te geven.

 • Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink kunt u meerdere apparaten zoals DVD-spelers, Blu-ray-spelers, SoundBar-luidspreker, home cinema, TV's enz. bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.

 • Ambisound voor 5.1 Surround Sound met minder luidsprekers

  Ambisound voor 5.1 Surround Sound met minder luidsprekers

  De Ambisound-technologie levert een fantastische multikanaals Surround-ervaring met minder luidsprekers. Dit zorgt voor een meeslepende 5.1-geluidservaring. Het maakt hierbij niet uit waar u zich in de ruimte bevindt en wat de vorm en de grootte van de ruimte is. Ook heeft u geen last van rommel van meerdere luidsprekers en kabels. Ambisound levert meer geluid met minder luidsprekers door het gecombineerde effect van het psycho-akoestische fenomeen, arrayverwerking en de precieze plaatsing van de driver.

 • Uitstekende geluidskwaliteit met zachte dome-tweeters en DoubleBASS

  Uitstekende geluidskwaliteit met zachte dome-tweeters en DoubleBASS

  DoubleBASS en zachte dome-tweeters zorgen voor onovertroffen audiokwaliteit. DoubleBASS legt lage frequenties vast en reproduceert ze binnen het hoorbare bereik van de subwoofer. Zo hoort u zelfs de diepste bastonen. Zachte dome-tweeters reproduceren duidelijke hoge en mid-range frequenties die de audiokwaliteit verbeteren en een groter geluidsperspectief bieden. Zo hoort u alles, luid en duidelijk.

 • DCDi van Faroudja voor video van hoge kwaliteit met haarscherpe beelden

  DCDi van Faroudja voor video van hoge kwaliteit met haarscherpe beelden

  Geniet van haarscherpe video van hoge kwaliteit op uw TV met Progressive Scan met DCDi van Faroudja. De functie vermindert kartelranden van standaard interlaced video, vooral bij bewegende beelden, waardoor actiescènes natuurlijk overkomen. Breng uw kijkervaring naar een hoger niveau met helderdere, vloeiendere beelden

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Upscaling van HDMI 1080p tot High Definition voor scherpere beelden

  Upscaling van HDMI 1080p tot High Definition voor scherpere beelden

  Upscaling tot 1080p met HDMI zorgt voor glasheldere beelden. Films in standaarddefinitie kunnen nu in echte HD-resolutie worden weergegeven. Hierdoor geniet u van nog meer details en natuurgetrouwere beelden. Progressive Scan ("p" in "1080p") maakt een einde aan de lijnstructuur die aanwezig is op vrijwel alle TV-schermen en zorgt op deze manier voor continu scherpe beelden. Bovendien zorgt HDMI voor een rechtstreekse digitale verbinding die zowel ongecomprimeerde digitale HD-video als digitaal meerkanaals geluid kan weergeven, zonder dat deze eerst naar analoog moet worden omgezet. Hierdoor hebt u een perfecte beeld- en geluidskwaliteit, volledig storingsvrij.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in