DVD home cinema-systeem

  DVD home cinema-systeem

  Alles zien, horen en beleven

  Met dit stijlvolle en compacte, volledig digitale Home Entertainment-systeem kunt u vrijwel elke disc afspelen in hoogwaardige Dolby- of DTS-meerkanaals geluid. Ga zitten en onderga een allesomvattende kijk- en luisterervaring bij u thuis.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Alles zien, horen en beleven

 • DTS, Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound

  DTS, Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound

  Een ingebouwde DTS- en Dolby Digital-decoder zorgt ervoor dat er geen externe decoder meer nodig is door alle zes kanalen met audio-informatie te verwerken. Zo kunt u genieten van een Surround Sound-ervaring en een buitengewoon natuurlijk gevoel van sfeer en dynamisch realisme. Dolby ProLogic II biedt u vijf kanalen met Surround-verwerking vanaf elke stereobron.

 • Gekleurde Easy-fit™-aansluitingen voor eenvoudige installatie

  Gekleurde Easy-fit™-aansluitingen voor eenvoudige installatie

  De gekleurde aansluitingen zorgen voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om de luidsprekers en subwoofer aan te sluiten op het home entertainment-systeem. U hoeft alleen de aansluitingen in de juiste kleur aan de achterkant van de centrale eenheid te steken.

 • 4x Video Upsampling voor een betere beeldkwaliteit

  Video Upsampling is een technologie die vervorming vermindert en de beeldkwaliteit drastisch verhoogt. Het verhogen van de beeldverwerking tot 54 MHz of zelfs 108 MHz is in feite hetzelfde als het beeld omzetten naar het formaat 8:8:8* (54 MHz) of 16:16:16 (108 MHz), dat zo'n 4 tot 8 keer meer horizontale resolutiebandbreedte heeft dan het standaard DVD-formaat. Deze manier van verwerken vermindert de MPEG-vervorming drastisch, wat een goede beeldkwaliteit oplevert zonder vervorming.

 • Luidsprekersysteem met breed spectrum voor een natuurgetrouw geluid

  De luidspreker met breed spectrum dekt de gehele hoorbare geluidsfrequentie, om een levensechter geluid vast te leggen en weer te geven. Aangezien er één driver is voor de weergave van het gehele geluidsbereik, resulteert dit in een minimum aan fase- of tijdvervorming die de geluidskwaliteit wordt aantast.

 • Films: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  De multi-formaat speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal kijkplezier.

 • Muziek: CD, MP3-CD, CD-R/RW en Windows Media™ Audio

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal luisterplezier.

 • Foto-CD (JPEG) met muziekweergave (MP3)

  Een foto-CD is een CD-R of CD-RW waarop u MP3-foto's en digitale foto's kunt opslaan. Als u een foto-CD in de DVD-speler plaatst, verschijnt een schermmenu waarop de JPEG- en/of MP3-bestanden op de disc worden weergegeven. U hoeft alleen de gewenste muziek- en beeldbestanden te selecteren en op PLAY of OK te drukken, en u kunt uw foto's op TV bekijken terwijl tegelijkertijd uw muziek wordt afgespeeld.

 • Gemakkelijk te installeren home entertainment-systeem

  Philips biedt u een snelstartgids waarmee u uw systeem snel kunt installeren. Duidelijke, gekleurde afbeeldingen leiden u door de basisstappen voor het maken van een aansluiting en het verkrijgen van beeld en geluid. Deze basisstappen worden duidelijk uitgelegd op een blad in de doos en zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in