Jamie Oliver HomeCooker

  Jamie Oliver HomeCooker

  Zelfgemaakte maaltijden, ook op drukke dagen

  De Jamie Oliver HomeCooker geeft u een extra paar handen. Eten maken wordt eenvoudiger dan ooit, want het apparaat snijdt, kookt en roert voor u. U hebt dus een zorg minder en tijd over voor dingen die u leuk vindt. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Jamie Oliver HomeCooker

1500 W, Roerhulpstuk, plateaus, Snijmachine HR1051/31 Soortgelijke producten zoeken

Zelfgemaakte maaltijden, ook op drukke dagen

Snijden, koken en roeren

 • Unieke combinatie voor een perfect eindresultaat

  Unieke combinatie voor een perfect eindresultaat

  De unieke combinatie van automatisch roeren, perfecte temperatuur en de QuickSet-timer biedt u alles wat u nodig hebt om een zelfgemaakte maaltijd op tafel te zetten, zelfs als u het druk hebt.

 • AutoStir-technologie

  AutoStir-technologie

  Dankzij de AutoStir-technologie wordt rustig en continu geroerd zodat uw ingrediënten gelijkmatig bruin worden en hun smaak bovendien beter vrijkomt, waardoor uw gerechten heerlijk smaken.

 • Altijd de juiste temperatuur

  Altijd de juiste temperatuur

  Het apparaat is perfect voor een grote verscheidenheid aan gerechten, van ontbijt tot avondmaaltijd. U kunt smelten, sudderen, koken, stomen en braden. Zo kunt u heerlijke langzaam gekookte gerechten als hutspot, vleescurry's en uw eigen verse en gezonde pastasaus bereiden waarvan ook uw kinderen zullen smullen. Ook zelfgemaakte soep, gebakken aardappelen of perfect gekookte risotto en paella zijn gemakkelijk te bereiden. U kiest de juiste temperatuur (40-250 ºC) dankzij de Perfect Temp-technologie, stelt de timer op het bedieningspaneel in en schakelt het roerhulpstuk in, waarna de HomeCooker u het zware werk uit handen neemt.

 • Timer tot 99 minuten, met' klaar voor gebruik'-signaal

  Timer tot 99 minuten, met' klaar voor gebruik'-signaal

  Met de QuickSet-timer kunt u de precieze tijd eenvoudig instellen. De timer kan (af)tellen in seconden, tot 99 minuten. Wanneer de tijd om is, geeft de HomeCooker enkele keren een piepsignaal af.

 • Pastamand, stoommand en plateau voor verschillende recepten

  Pastamand, stoommand en plateau voor verschillende recepten

  Bij de HomeCooker worden extra accessoires geleverd: pastamand, stoommand en plateau. Met deze accessoires kunt u nog meer variëren met uw gerechten, voor veel verschillende recepten.

 • Jamie Oliver-receptenboek vol variatie en inspiratie

  Jamie Oliver-receptenboek vol variatie en inspiratie

  Jamie Oliver heeft exclusief voor de HomeCooker heerlijke recepten bedacht, voor een receptenboek vol variatie en inspiratie. Probeer deze smakelijke recepten zelf uit! Online vindt u nog meer Jamie Oliver HomeCooker-recepten, via www.philips.com/homecooker.

 • Automatische uitschakeling

  Automatische uitschakeling

  Wanneer de tijd die u hebt ingesteld om is, schakelt de HomeCooker automatisch uit. De temperatuur neemt af om te voorkomen dat uw voedsel aanbrandt of te lang wordt gegaard.

 • Snijdt rechtstreeks in de pan

  Snijdt rechtstreeks in de pan

  Met de Cutting Tower kunt u rechtstreeks in de pan snijden. Geleverd met 5 verschillende messen voor 2 manieren van snijden (dik en dun), 2 manieren van raspen (gemiddeld en grof) en julienne snijden. De Cutting Tower kan ook worden gebruikt als een losse SaladMaker.

 • 2 snelheden voor snijden en hakken

  2 snelheden voor snijden en hakken

  U kunt de juiste snelheid voor het snijden kiezen, afhankelijk van het gerecht of het recept. Voor het snijden van julienne gebruikt u snelheid 1, voor hakken en raspen snelheid 1 voor zachte ingrediënten als champignons en snelheid 2 voor harde ingrediënten als wortelen en salami.

 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudig schoonmaken

  Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudig schoonmaken

  De pan, het deksel, het roerhulpstuk en de stoomlaag kunt u veilig in uw vaatwasmachine doen zodat u uw tijd in de keuken optimaal kunt benutten.

 • 5 verschillende schijven voor snijden, raspen en julienne

  De Cutting Tower wordt geleverd met 5 verschillende snijschijven voor 2 manieren van snijden (dik en dun), 2 manieren van raspen (gemiddeld en grof) en julienne.

 • XL-vultrechter voor al uw ingrediënten

  Met de XL-vultrechter (76 x 50 mm) kunt u alle soorten ingrediënten gebruiken, zonder deze eerst in kleine stukjes te snijden voordat ze in de vultrechter gaan.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in