Föhn

  De lichtste AC-föhn voor professionele resultaten*

  Zoek je net zo'n föhn als in de kapsalon? Als je er elke dag wilt uitzien alsof je net van de kapper komt, is de SalonDry Pro met 2000 W aan droogkracht en een superlichte AC-motor dé föhn voor jou. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De lichtste AC-föhn voor professionele resultaten*

SalonDry Pro

 • Professioneel, 2000 W, voor een perfect salonresultaat

  Professioneel, 2000 W, voor een perfect salonresultaat

  Deze professionele föhn van 2000 W produceert een krachtige luchtstroom. Deze combinatie van kracht en snelheid maakt het drogen en stylen van je haar sneller en eenvoudiger.

 • Professionele AC-motor gaat 50% langer mee

  Professionele AC-motor gaat 50% langer mee

  Dit type motor is speciaal ontwikkeld voor de professionele markt en biedt diverse voordelen. Het allerbelangrijkste is dat de levensduur van deze motor veel langer is dan die van standaardmotors. Je föhn gaat 50% langer mee. Bovendien is de luchtstroom extra krachtig, voor snel en effectief drogen.

 • Ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar

  Ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar

  Geef je haar een onmiddellijke boost met ionenconditoner. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat is prachtig glad, glanzend en pluisvrij haar.

 • Keramisch element voor gladder haar

  Keramisch element voor gladder haar

  Het meegeleverde keramisch element beschermt tegen uitdrogen. Het geeft infraroodwarmte (een aangename warmte) af die het haar van binnenuit droogt en beschermt tegen uitdrogen, zonder dat de snelheid en doeltreffendheid afneemt.

 • Zes flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle

  Zes flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle

  De vereiste snelheid en temperatuur kunnen eenvoudig worden aangepast om de perfecte stijl te krijgen. Zes verschillende standen geven je volledige controle om nauwkeurig te stylen zoals jij het graag wilt.

 • Coolshot voor je eigen style

  Coolshot voor je eigen style

  Een druk op de CoolShot-knop zorgt voor een intense stroom koude lucht, een onmisbare professionele functie voor kappers. Het wordt na het stylen gebruikt om het model te fixeren.

 • Slanke compressor voor precisiestyling

  Slanke compressor voor precisiestyling

  De compressor leidt de luchtstroom door de slanke opening naar specifieke gebieden. Het resultaat is een perfecte styling die ideaal is voor het bijwerken of afmaken van je kapsel.

 • Licht, ergonomisch ontwerp

  Licht, ergonomisch ontwerp

  Dit nieuwe ontwerp ziet er niet alleen geweldig uit, het is ook licht en ergonomisch. De föhn is eenvoudiger te hanteren en heeft een verbeterde stylingflexibiliteit.

 • Snoer van 2,5 m

  Snoer van 2,5 m

  Door het langere snoer neemt de flexibiliteit toe en raak je niet meer in de knoop, waardoor je de styler overal kunt gebruiken.

Alle specificaties bekijken
 • vergeleken met de 10 meest verkochte AC-föhns (GFK '07)

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in