PhotoFrame

  PhotoFrame

  Het perfecte cadeau voor uw dierbaren

  Op zoek naar het perfecte cadeau voor een dierbare? Het Philips PhotoFrame™ (tijdelijke versie) is een eerbetoon aan uw dierbaren, want hiermee worden uw digitale foto's weergegeven in een ongelofelijke kwaliteit. U kunt uw herinneringen weergeven, delen en opnieuw beleven - en dat alles zonder computer. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Het perfecte cadeau voor uw dierbaren

 • Hoge pixeldichtheid voor een scherpe en gedetailleerde fotoweergave

  Het allerbeste scherm met een hoge dichtheid op de markt biedt 88% meer pixels per vierkante inch. Dat is zelfs nog hoger dan een hoogwaardige 43 cm (17") LCD-monitor -- hierdoor zorgen uw mooie foto's voor jaloerse blikken. Zij bieden namelijk dezelfde natuurgetrouwe details en levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken.

 • Geef alle heldere kleuren weer van professioneel afgedrukte foto's

  Kleurenscherm haalt het beste in uw foto's naar boven met levendige, natuurgetrouwe kleuren door dezelfde kleuren weer te geven als de kleuren van professioneel afgedrukte foto's.

 • De hoogwaardige materialen en afwerking maken uw foto's nog mooier

  Het hoogwaardige ontwerp en de verfijnde materialen omvatten een solide, stijlvolle standaard, een designframe en een gedetailleerde afwerking die een dure uitstraling hebben en laten zien dat u een goede smaak hebt. Tevens worden de foto's die op het PhotoFrame worden weergegeven, van een glanslaag voorzien.

 • Internationaal bekroond ontwerp om uw woninginrichting te verfraaien

  Prestigieuze internationale organisaties selecteren opmerkelijke producten voor designawards; Philips-weergaveapparaten zijn herhaaldelijk in de prijzen gevallen. Zo hebben ze een iF, een Good Design Award en een Red Dot Design Award gewonnen.

 • Vier verwisselbare frames voor aanpassing aan uw inrichting en persoonlijke smaak

  Een selectie verwisselbare frames voor uw PhotoFrame. De frames passen bij uw persoonlijke smaak en voegen extra cachet toe aan de inrichting van uw huis of kantoor.

 • Diapresentaties, foto's, miniatuurafbeeldingen of de klok weergeven

  De flexibele weergavemodi geven u de vrijheid om uw foto's op verschillende manieren te zien. Bekijk ze een voor een of als miniatuurweergaven om gemakkelijk te kunnen zoeken of om een diapresentatie van uw favoriete foto's te maken.

 • Maak een diapresentatie van alle opgeslagen foto's

  In een diapresentatie worden afbeeldingen achter elkaar weergegeven. Druk op de knop en selecteer de diapresentatiefunctie om automatisch alle foto's op uw PhotoFrame pagina voor pagina weer te geven.

 • Gegevens rechtstreeks van geheugenkaarten lezen - geen PC vereist

  Er zijn twee geheugenkaartlezers ingebouwd waarmee u foto's die zijn opgeslagen op geheugenkaarten eenvoudig kunt delen en bekijken. De ene geheugenkaart is geschikt voor CF-kaarten (Compact Flash I); de andere is geschikt voor MS-kaarten (Memory Stick), SD-kaarten en MMC-kaarten (Multi Media Card).

 • USB-connector voor het eenvoudig downloaden van foto's naar uw PC

  Er is een USB-connector ingebouwd zodat u snel en eenvoudig foto's vanaf een PC kunt downloaden.

 • Werkt op AC-netstroom of draadloos met de oplaadbare batterij

  Mogelijkheid voor AC-voeding of interne batterij. Hierdoor kunt u kiezen of u uw PhotoFrame op AC-netstroom wilt gebruiken, of draadloos met de interne oplaadbare batterij.

 • Scherm op ingestelde tijden automatisch in- of uitschakelen

  Een ingebouwde klok schakelt uw PhotoFrame™ op in te stellen tijdstippen in of uit.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in