PhotoFrame

  PhotoFrame

  Elke foto vertelt uw verhaal

  Geef uw digitale foto's weer met dezelfde kwaliteit en rijke kleuren van professionele afdrukken! Het Philips 5FF2CMI PhotoFrame stelt u in staat om op de gemakkelijkste manier zonder PC uw digitale foto's te bekijken. Bovendien past het apparaat met het slanke en stijlvolle ontwerp perfect bij uw interieur. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

PhotoFrame

5, 6 inch LCD-scherm, 5, 6 inch weergavegebied, Beeldverhouding 4:3 5FF2CMI/00 Soortgelijke producten zoeken

Elke foto vertelt uw verhaal

 • Draaien, zoomen, bijsnijden, maskeren en effecten toevoegen aan uw foto's

  Draaien, zoomen, bijsnijden, maskeren en effecten toevoegen aan uw foto's

  De PhotoEffect Wizard is een gebruiksvriendelijke functie waarmee u in het PhotoFrame kunt roteren, inzoomen, bijsnijden en zelfs fotokleuren kunt instellen op zwart-wit en sepia.

 • Foto's op geheugenkaarten of het interne geheugen weergeven en beheren

  Foto's op geheugenkaarten of het interne geheugen weergeven en beheren

  De Memory-Card Manager is een set van twee ingebouwde geheugenkaartlezers en software voor het direct weergeven, bewerken, opslaan en ordenen van uw foto's die op een geheugenkaart staan in één eenvoudige stap - en dit alles zonder PC.

 • Hoge pixeldichtheid voor een scherpe en gedetailleerde fotoweergave

  Het allerbeste scherm met een hoge dichtheid op de markt biedt 88% meer pixels per vierkante inch. Dat is zelfs nog hoger dan een hoogwaardige 17 inch LCD-monitor -- hierdoor zorgen uw mooie foto's voor jaloerse blikken. Zij bieden namelijk dezelfde natuurgetrouwe details en levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken.

 • Perfecte digitale kleuren voor een kleurrijke, verbluffende fotoweergave

  Kleurenscherm haalt het beste in uw foto's naar boven met levendige, natuurgetrouwe kleuren door dezelfde kleuren weer te geven als de kleuren van professioneel afgedrukte foto's.

 • Beeldformaat voor optimale storingsvrije weergave, 4:3

  Het digitale Philips PhotoFrame zorgt ervoor dat uw foto wordt weergegeven in de verhouding 4:3 voor de beste kijkervaring.

 • Automatische foto-oriëntatie om staande of liggende modi te selecteren

  Automatische herkenning van staande/liggende foto's heeft een sensor die de oriëntatie van PhotoFrame herkent en elke foto op de juiste wijze weergeeft.

 • Diapresentaties, foto's, miniatuurafbeeldingen of de klok weergeven

  De flexibele weergavemodi geven u de vrijheid om uw foto's op verschillende manieren te zien. Bekijk ze een voor een of als miniatuurweergaven om gemakkelijk te kunnen zoeken of om een diapresentatie van uw favoriete foto's te maken.

 • Maak albums en diapresentaties, en beheer uw foto's

  Met Smart Album kunt u albums maken en beheren. Tevens kunt u overgangseffecten instellen op uw fotopresentatie en deze effecten aanpassen.

 • Leef u uit met collages: geef meerdere foto's weer in één beeld

  Het lijkt op een diapresentatie om foto's in collagevorm weer te geven waarbij verschillende foto's automatisch en willekeurig worden samengevoegd om onaantrekkelijke randen van foto's die kleiner zijn dan de schermgrootte te voorkomen.

 • Foto's kopiëren tussen geheugenkaarten voor extra opslag

  Philips PhotoFrame kan twee geheugenkaarten tegelijk lezen via de interne geheugenkaartlezers en met de SmartCopy-software kunt u uw digitale foto's kopiëren van de ene geheugenkaart naar de andere. De software past automatisch het formaat van de gekopieerde foto's aan en comprimeert de foto's om het aantal foto's dat u intern of extern kunt opslaan te vergroten.

 • Een USB 2.0-aansluiting voor het snel en eenvoudig overbrengen van foto's vanaf uw PC

  Een USB 2.0-aansluiting en meegeleverde kabel voor het snel en eenvoudig overbrengen van foto's vanaf uw PC.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in