LCD-monitor met Miracast

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/239c4qhwab_00/239c4qhwab_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  LCD-monitor met Miracast

  Deel gemakkelijk uw scherm

  Met het nieuwe Philips Blade 2-scherm met Miracast kunt u draadloos Full HD-materiaal op een klein scherm delen met een groot scherm. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-monitor met Miracast

Blade 2, 58, 4 cm (23"), 1920 x 1080 239C4QHWAB/00 Soortgelijke producten zoeken

Deel gemakkelijk uw scherm

slanker en lichter plus groter en helderder

 • IPS LED-technologie met extra breed scherm voor beeld- en kleurnauwkeurigheid

  IPS LED-technologie met extra breed scherm voor beeld- en kleurnauwkeurigheid

  IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien, zelfs in een draaimodus van 90 graden! De IPS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto's, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Afbeelding, Entertainment, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

 • SmartTxt voor een optimale leeservaring

  SmartTxt voor een optimale leeservaring

  SmartTxt is een geavanceerd algoritme dat het lezen van tekstgebaseerde toepassingen, zoals PDF-bestanden of ebooks, die gewoonlijk meer concentratie vereisen, verbetert. SmartTxt verhoogt het contrast en de grensscherpte van de tekstinhoud voor betere leesbaarheid. Optimalisering voor het lezen gebeurt door de grijsschaal, witbalans, helderheid en het contrast van het display aan te passen.

 • SmartKolor voor rijke, levendige beelden

  SmartKolor voor rijke, levendige beelden

  SmartKolor is een geavanceerde kleurentechnologie die het visuele kleurengamma van het scherm vergroot. Door het RGB-versterkingsniveau van het scherm te verhogen, ontstaan er rijke, levendige beelden voor uitzonderlijke foto's en video's.

 • Bekijk draadloos Full HD-materiaal met Miracast

  Bekijk draadloos Full HD-materiaal met Miracast

  Met Miracast-technologie kunt u vanaf de meeste Android®-apparaten draadloos uw inhoud delen op uw Philips-monitor in Full HD-videokwaliteit en 5.1-kanaals audio.

 • MHL-technologie om te genieten van mobiele inhoud op een groot scherm

  MHL-technologie om te genieten van mobiele inhoud op een groot scherm

  Mobile MHL (High Definition Link) is een mobiele audio/video-interface om mobiele telefoons en andere draagbare apparaten rechtstreeks te kunnen verbinden met High Definition-displays. Met een optionele MHL-kabel kunt u uw met MHL compatibele mobiele apparaat aansluiten op dit grote Philips MHL-scherm en zien hoe uw HD-video's tot leven komen met volledig digitaal geluid. Geniet nu niet alleen van uw mobiele games, foto's, films of andere apps op het grote scherm, maar laadt tegelijkertijd uw mobiele apparaat op, zodat u nooit halverwege zonder stroom zit.

 • SmartContrast 20.000.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast 20.000.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart

  Wilt u een plat LCD-scherm met het hoogste contrast en de levendigste beelden? De combinatie van geavanceerde digitale videoverwerking van Philips en de unieke technologie voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting, zorgt voor levendige beelden. SmartContrast verhoogt het contrast met een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

 • Stijlvol, ultraslank ontwerp voor een moderne look

  Nieuwe serie Philips-monitoren met de nieuwste ultraslanke LED-verlichting, waardoor de ontwerpen slanker zijn dan voorheen. Dankzij dit slanke ontwerp zien de monitoren er niet alleen mooi uit, maar besparen ze ook ruimte op uw bureau.

Alle specificaties bekijken
 • Dit Philips-beeldscherm heeft het MHL-certificaat. Als het MHL-apparaat echter niet wordt verbonden of niet correct werkt, raadpleegt u de veelgestelde vragen bij het MHL-apparaat of neemt u rechtstreeks contact op met de leverancier. Het beleid van de fabrikant van het apparaat vereist mogelijk dat u een merkspecifieke MHL-kabel of -adapter moet aanschaffen voor een correcte werking.
 • Energiebesparende stand-by/uit van ErP is niet van toepassing op de MHL-oplaadfunctionaliteit
 • Optioneel MHL-gecertificeerd mobiel apparaat en MHL-kabel vereist (niet meegeleverd). Neem contact op met de leverancier van uw MHL-apparaat voor compatibiliteit.
 • "IPS"-naam/handelsmerk en verwante octrooien voor technologieën zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
 • SmartResponse-tijd is de optimale waarde van GtG- of GtG (BW)-tests.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in