LCD-breedbeeldmonitor

  LCD-breedbeeldmonitor

  De prestaties van breedbeeld voor een redelijke prijs

  Verbeter de productiviteit in uw bedrijf zonder uw budget te overschrijden! Zie meer en krijg meer gedaan met de hoge resolutie en de prestaties van het breedbeeldscherm van de Philips 220VW8. Het scherm is zelfs klaar voor Windows Vista en aantrekkelijk geprijsd voor slimme bedrijven. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD-breedbeeldmonitor

56 cm (22") breedbeeld, 55 cm (21, 6") breedbeeld, WSXGA 220VW8FB/00 Soortgelijke producten zoeken

De prestaties van breedbeeld voor een redelijke prijs

 • sRGB garandeert dezelfde kleuren voor weergave en afdrukken

  sRGB garandeert dezelfde kleuren voor weergave en afdrukken

  sRGB is een industrienorm die de best mogelijke overeenkomst garandeert tussen de weergegeven kleuren op uw scherm en die op uw afdrukken.

 • Groot breedbeeldscherm, ideaal als u twee A4-pagina's naast elkaar wilt bekijken

  Een groot breedbeeldscherm dat de productiviteit verbetert door twee A4-pagina's naast elkaar weer te geven.

 • Geef meer afbeeldingen en gegevens zonder te bladeren

  Het weergavegebied is het zichtbare gedeelte van een monitorscherm dat beschikbaar is voor het tonen van gegevens.

 • Geschikt voor Windows Vista

  De Vista-monitoren van Philips zijn speciaal geschikt voor de levendige en opwindende weergave van het nieuwe, visueel geavanceerde en veeleisende besturingssysteem van Windows en zijn ontworpen om uw entertainmentervaring te verbeteren. De monitoren zorgen voor een hogere productiviteit en controle, zowel thuis als op kantoor, en maken het bekijken, zoeken en organiseren van informatie voor werk of ontspanning snel, efficiënt en eenvoudig.

 • Voldoen aan RoHS-normen voor een beter milieu

  Schermen van Philips worden zo ontworpen en geproduceerd dat ze voldoen aan de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances). Deze normen beperken het gebruik van lood en andere giftige bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

 • Het laagste energieverbruik op de markt

  Een lager energieverbruik verlaagt de stroom die nodig is om het apparaat te laten werken, waardoor de eigenaar bespaart op bedieningskosten en de energierekening.

 • WSXGA+, breedformaat met een resolutie van 1680 x 1050 voor scherpere weergave

  Breedformaat SXGA (Super Extended Graphics Array) is een videokaart die een resolutie van 1680 x 1050 kan weergeven, of ongeveer 1,7 miljoen pixels.

 • De ingebouwde stroomvoorziening maakt externe voedingsadapters overbodig

  De stroomvoorziening is hierbij ingebouwd in de behuizing van het weergaveapparaat en vervangt een grote, externe voedingsadapter.

 • Pas de weergave-instellingen aan met de sneltoets of op het scherm

  De gebruiksvriendelijke sneltoets en de bedieningsknoppen op het scherm vormen een dubbel systeem voor het eenvoudig afstemmen van de weergave-instellingen. Zo kan aan veel verschillende behoeften worden voldaan. Druk op de sneltoets op het frame van uw monitor voor de bediening van de automatische beeldkwaliteit, het contrast en de helderheid. U kunt ook de functies op het scherm gebruiken om uw weergave-instellingen bij te stellen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in