LCD-TV

  LCD-TV

  Perfect voor elke ruimte

  Met Philips geniet u van geweldige televisie voor een goede prijs, nu en in de toekomst. Met deze 19PFL3606 LCD-TV uit de 3000-serie met gebruiksvriendelijke aansluitingen voor digitale TV en een strak design geniet u volop van fantastische beelden. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

3000 series LCD-TV

48 cm (19"), HD Ready, digitale TV 19PFL3606H/12 Soortgelijke producten zoeken

Tot € 300 cashback op een OLED TV

Perfect voor elke ruimte

in een moderne stijl

 • Mis geen woord met Clear Sound

  Mis geen woord met Clear Sound

  Clear Sound is een innovatieve audiotechnologie waarbij de verstaanbaarheid van stemmen, zowel bij spraak als zang, aanzienlijk wordt verbeterd. U verstaat ieder woord en kunt dus optimaal genieten.

 • Naadloze integratie met HDMI-ingang en Easylink

  Naadloze integratie met HDMI-ingang en Easylink

  HDMI is een kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt, waardoor in de war geraakte kabels tot het verleden behoren. Doordat de signalen ongecomprimeerd worden overgebracht, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips Easylink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • Eenvoudig te installeren met de instellingenwizard

  Eenvoudig te installeren met de instellingenwizard

  Deze TV is eenvoudig te installeren door de stapsgewijze instellingenwizard. De instellingenwizard geeft een aantal schermen weer met eenvoudige opties die u kunt kiezen, zodat u de belangrijkste instellingen kunt selecteren. De TV wordt snel ingesteld naar uw eigen voorkeur zonder lastige termen of instellingen.

 • HD Ready met Digital Crystal Clear voor diepte en helderheid

  Digital Crystal Clear is een set innovatieve beeldtechnologieën die de beeldkwaliteit digitaal aanpassen en optimaliseren voor het beste contrast en de beste kleuren en scherpte. Het resultaat? Extreem heldere beelden bij elke bron.

 • Verbluffend dynamisch contrast voor rijke details in het zwart

  De unieke technologie van Philips voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting zorgt voor een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Via de PC-ingang kunt u uw TV gebruiken als een PC-monitor door middel van een HDMI-DVI-kabel of -converter (voor digitale signalen) of een VGA-kabel (voor analoge signalen).

 • Geïntegreerde MPEG-4-tuner voor HD-ontvangst zonder set-top box

  Met de geïntegreerde digitale tuner ontvangt u digitale kabel- en terrestrial-TV zonder dat u hier een extra set-top box voor nodig hebt. U geniet dus zonder extra poespas van kwaliteits-TV.

Alle specificaties bekijken
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in