LCD-monitor

  LCD-monitor

  Superbeeldscherm ontworpen voor veeleisende professionals

  De 190P7, met zijn grote aantal productiviteitsverhogende functies, extern SmartManage-beheer en ergonomisch en loodvrij ontwerp, is ideaal voor financiële en zakelijke gebruikers. De kwaliteit is fantastisch en de totale eigendomkosten zijn zeer laag. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Superbeeldscherm ontworpen voor veeleisende professionals

 • Breedste kijkhoek van maximaal 178 graden

  De breedste kijkhoek van maximaal 178 graden geeft de duidelijkste weergave vanuit elke positie.

 • Snelle GTG-responstijd van 8 ms: fantastische weergave van bewegende beelden

  De GTG-responstijd is de gemiddelde tijd die nodig is voordat een pixel van de ene plek naar de andere is verplaatst. Dit is de gemiddelde overgangstijd tussen verschillende sets met kleuren. Hierbij geldt: hoe sneller, hoe beter: hoe korter de responstijd, hoe sneller de overgangen en hoe minder zichtbaar de beeldartefacts tijdens de weergave van snel bewegende beelden. De GtG-responstijd is een belangrijk middel om de beeldkwaliteit van multimediacontent, zoals films, video's en games, te meten. Voor het meten van de weergave van zakelijke content, zoals documenten, afbeeldingen en foto's, is de aan-uitresponstijd een geschikter middel.

 • SXGA-resolutie van 1280 x 1024 voor een scherper beeldweergave

  Bij grafische monitoren geeft de schermresolutie het aantal stippen (pixels) op het hele scherm weer. Een scherm met bijvoorbeeld 1280 x 1024 pixels kan op alle 1024 lijnen 1280 stippen weergeven, wat neerkomt op een totaal van ongeveer 1,3 miljoen pixels.

 • Geschikt voor Windows Vista

  De Vista-monitoren van Philips zijn speciaal geschikt voor de levendige en opwindende weergave van het nieuwe, visueel geavanceerde en veeleisende besturingssysteem van Windows en zijn ontworpen om uw entertainmentervaring te verbeteren. De monitoren zorgen voor een hogere productiviteit en controle, zowel thuis als op kantoor, en maken het bekijken, zoeken en organiseren van informatie voor werk of ontspanning snel, efficiënt en eenvoudig.

 • Compatibiliteit met SmartManage maakt middelenbeheer voor LAN's mogelijk

  SmartManage is een systeem dat de status van weergaveapparaten controleert, beheert en test, en ondersteuning op afstand biedt aan gebruikers die problemen ondervinden - en dat allemaal over een LAN.

 • 90 graden schermrotatie en intelligent kabelbeheer

  De Super Ergo Base is een monitorvoet met ergonomisch kijkcomfort en een intelligent kabelbeheersysteem. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor een maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verzachten. Het intelligente kabelbeheersysteem zorgt ervoor dat de kabels minder snel in de knoop raken zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

 • Kantel- en zwenkfunctie voor de ideale kijkhoek

  Door het kantel- en zwenkmechanisme beweegt de monitor onafhankelijk van de basis naar voor of achter.

 • De helderheid wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht

  SmartBright is een exclusieve Philips-functie die een ingebouwde sensor gebruikt om weergave-instellingen automatisch aan te passen. Deze functie biedt de allerbeste kijkervaring, een lager energieverbruik en een verlengde levensduur van de monitor terwijl vermoeidheid van de ogen als gevolg van de combinatie van een helder scherm met een donkere ruimte en een donker scherm met een heldere ruimte wordt weggenomen. U hoeft de helderheid niet steeds handmatig aan te passen als de lichtomstandigheden in de kamer wijzigen.

 • Pas de weergave-instellingen gemakkelijk aan met Philips SmartControl

  PC-software waarmee u de weergaveprestaties en -instellingen kunt afstemmen. Philips biedt gebruikers twee mogelijkheden om de weergave-instellingen aan te passen. Navigeer door de niveaus van het OSD-menu via de knoppen op het beeldscherm of gebruik de Philips SmartControl-software om de verschillende weergave-instellingen op de gebruikelijke manier aan te passen.

 • Tweevoudige DVI voor betere ondersteuning van meerdere PC-signaalbronnen

  U kunt eenvoudig schakelen tussen ingangen van meerdere PC's op één enkel scherm. Het is niet langer nodig voor elke PC een aparte monitor te gebruiken. Tweevoudige DVI-ingangen zijn vooral handig voor professionele toepassingen. U schakelt via een sneltoets tussen de verschillende aangesloten computers zonder dat u kabels hoeft te vervangen.

 • Ingebouwde high-speed USB 2.0-oplossing voor het aansluiten van apparaten

  De universele seriële bus of USB is een standaardprotocol voor het aansluiten van PC's en randapparatuur. USB is de populairste manier geworden om randapparatuur op een computer aan te sluiten, vanwege de hoge snelheid en de lage kosten. Met een USB 2.0-aansluiting in een monitor biedt Philips een gebruiksvriendelijke, high-speed USB-aansluiting voor het lezen, schrijven, laden en overbrengen van programma's, gegevens, digitale-mediabestanden en muziekbestanden van, naar of tussen uw PC en een of meerdere USB-apparaten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in