1
Televisies

  OLED+ 903 TV
  Een lust voor uw ogen. Een spektakel voor uw oren.


  Open uw ogen en oren voor levensechte kleuren, overweldigende 4K UHD-scherpte en geweldige audio met de Philips OLED+ 903. Dankzij het geluid, dat is verzorgd door Bowers & Wilkins, heeft levensecht nog nooit zo prachtig geklonken.

  Erkende prestaties van
  wereldklasse

  Het verschil dat OLED maakt


  In tegenstelling tot de pixels van een conventionele TV, die altijd een beetje licht afgeven, blijven OLED-pixels helemaal donker totdat ze in actie moeten komen.

   

  Het resultaat? Diepe zwarttinten en felle wittinten zorgen voor beelden die zo levendig zijn dat u vergeet dat u TV zit te kijken.

  P5. De beste beeldkwaliteit.
  Nu nog beter.*


  Krachtigere kleuren. Helderdere beelden. Huid die er ook echt uitziet als huid en niet de kleur van een flamingo heeft. Details die scherp blijven in de donkerste schaduwen. Supervloeiende bewegingen. Of u nu uw favoriete serie of de belangrijkste wedstrijd van het seizoen kijkt, u zult genieten van wat de P5 voor uw OLED doet.
  Philips Bowers & Wilkins TV for great sound quality and clarity

  Perfect beeld. Perfect geluid.


  De technici van Bowers & Wilkes hebben 50 jaar ervaring in het perfectioneren van referentiemonitors voor 's werelds beste opnamestudio's. Ze sloegen de handen ineen met onze technici. Het resultaat: een TV die een feest is voor zowel uw oren als ogen.

  De betovering van Ambilight


  Door de actie vanuit het scherm uw hele kamer in te laten stromen, brengt Ambilight u niet alleen dichter bij de actie; het zorgt ervoor dat u erdoor wordt omringd. Als u enthousiast bent over wat OLED allemaal kan bereiken, wacht dan maar tot u voor de OLED+ met Ambilight zit.

  Google Assistant.
  Built-in.*


  Door te reageren op uw gesproken opdrachten maakt Google Assistant niet alleen alles makkelijker — alles wordt ook een stuk leuker. "Wat is het laatste nieuws?" "Waarom is de lucht blauw?". Het is alsof u een butler in huis heeft die alles weet, maar nooit in de weg loopt.

  “Toonaangevende prestaties die worden 
  versterkt door de sfeer die wordt gecreëerd door Ambilight
  en het beste uit Ultra HD Blu-ray- en gestreamde bronnen halen.”

   

  Jury van de EISA Awards 2018-2019

  EISA Award voor beste product — 65 inch OLED TV

  Uw home cinema-TV

  Philips OLED+ 903 4K OLED Smart TV met geweldig geluid

  OLED+ 903 TV

  De diepe zwarttinten en het uitzonderlijke contrast van OLED, plus:
  De nieuwste generatie P5 Perfect Picture Engine, die ervoor zorgt dat alles er krachtig, kraakhelder en levendig uitziet
  Hoogwaardig geluid van de befaamde ontwikkelaars van studiomonitors, Bowers & Wilkins
  Met spraak te sturen Google Assistant. Opdrachten geven was nog nooit zo makkelijk of zo leuk.
  Ambilight: laat de actie uw hele kamer vullen, niet alleen uw scherm

  *Philips-TV's zijn door onafhankelijke experts bekroond voor hun geweldige beeldkwaliteit en design. Zie ter referentie onze awards op deze pagina. 

  *Google Assistant built-in is beschikbaar als software-update voor Android TV's uit 2018.