0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Pasta met walnotensaus

    Een perfect pastagerecht voor een stormachtige herfstavond

    Porties 2, Bereidingstijd: 25 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Alcohol
    Staafmixer
    Vegetarisch
    Hoofdgerechten
    Kaas
    Pasta, noedels of rijst

    Ingrediënten

    • 1 dl droge sherry
    • 100 g Parmezaanse kaas, geraspt
    • 1 blik gepelde tomaten (4 dl)
    • 2 teentjes knoflook, in plakjes
    • 3 el olijfolie
    • 50 g walnoten, grof gehakt
    • 150 g pasta
    • 1 sneetje witbrood, in blokjes

    Bereiding

    • Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukjes brood, het knoflook en de walnoten in 7-8 minuten op laag vuur goudbruin. Let erop dat het knoflook niet verbrandt.
    • Voeg de tomaten en sherry toe, breng alles aan de kook en laat de saus onafgedekt in 10-15 minuten iets inkoken.
    • Pureer de saus met de handblender en breng op smaak met peper en zout. Ondertussen kookt u de pasta beetgaar.
    • Serveer de pasta met de walnotensaus en bestrooi royaal met geraspte kaas.
    • 25 minuten totale bereidingstijd
    Pasta met walnotensaus

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.