In je Airfryer kun je met gemak vlees en groenten tegelijk bereiden. Omdat je met lucht bakt lopen de smaken niet door elkaar heen. Geniet van deze lekkere gemarineerde lamskoteletjes!
Porties2
Groenten
Hoofdgerechten
Feest
Airfryer
+90 minuten
Vlees
Kerstmis
Ingrediënten
4 lamskoteletjes
½ bosje verse munt
3 eetlepels olijfolie
1 pastinaak
1 gele wortel
1 venkelknol
1 paarse wortel
Peper en zout
Verse rozemarijn
Bereiding
Snijd de munt en rozemarijn heel fijn of maal deze met behulp van een staafmixer of hakmolen. Voeg 4 eetlepels olijfolie toe en breng de marinade op smaak met peper en zout. Marineer de lamskoteletjes minimaal 3 uur. Snijd de groenten in kleine blokjes en laat ze even in een bakje water weken. Verwarm je Airfryer voor op 200 graden en schroei de lamskoteletjes dicht in 2 minuten. Haal de koteletjes uit de mand en bedenk de bodem met de (uitgelekte) groenten. Leg daar de lamskoteletjes op. Bak het geheel nog 6 minuten op 200 graden. Lekker met aardappelpuree met rozemarijn!