Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is heerlijk mals vlees en een lamskroon op tafel straalt feest en luxe uit. Heerlijk met een bordure van aardappelpuree en verse groenten.
Ingrediënten
- 2 lamsracks
- 1 bosje verse munt
- 2 teentjes knoflook
- 100 ml olijfolie extra vierge
- 1 eetlepel honing
- Versgemalen peper
- Keukentouw
Bereiding
- Doe de munt, knoflook, olie en de honing in de hakmolen van een staafmixer. Pureer de ingrediënten tot een lekkere, dunne muntpesto.
- Snijd de lamsracks vanaf de bovenkant tussen de botjes een stukje in en bind de racks als een soort van kroon met een keukentouw aan elkaar. Smeer deze royaal in met de pesto. Houd een deel van de pesto achter.
- Verwarm de Airfryer voor op 200 graden en zet de grillpan accessoire erin. Bak de lamskroon 15 minuten op 200 graden. Open elke 5 minuten de Airfryer om de kroon in te smeren met een nieuwe laag pesto.
- Serveer met aardappelpuree en verse groenten.
- Eet smakelijk!