PhotoViewer

  PhotoViewer

  Diapresentatievertier op uw TV

  Bekijk, deel en beleef uw herinneringen opnieuw met de Philips PhotoViewer. De eenvoudigste manier om uw digitale foto's in HD-kwaliteit weer te geven op uw TV, zonder PC.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Diapresentatievertier op uw TV

in HD-kwaliteit

 • Maak met de meegeleverde kabel rechtstreeks verbinding met uw TV

  De PhotoViewer is dankzij de meegeleverde kabels eenvoudig aan te sluiten op uw TV. Als deze is aangesloten, kunt u meteen beginnen. U kunt nu uw TV gebruiken als een grote fotolijst of als een diapresentatie om uw herinneringen te delen.

 • Geniet van heldere foto's in geweldige High Definition-kwaliteit

  Als u een TV met een High-Definition TV-ingang gebruikt voor de weergave van uw digitale foto's, geniet u van heldere en scherpe HD-kwaliteit (maximaal 1080i). Dit product heeft een Component Video-verbinding nodig voor HD-weergave, omdat deze verbinding een hogere beeldkwaliteit biedt dan een traditionele verbinding. Natuurlijk kunt u ook de Composite Video- of de S-Video-aansluiting op uw TV gebruiken om uw foto's weer te geven in Standard Definition.

 • Geschikt voor 19 geheugenkaartformaten, USB-sticks en harde schijven

  U kunt geheugenkaarten van digitale camera's, mobiele telefoons en PDA's gebruiken. De geheugenkaartsleuven zijn geschikt voor 19 kaarttypen, waaronder Compact Flash I/II (CF), SD-kaart, Multi Media Card (MMC), Memory Stick (MS), Memory Stick Pro (MS Pro), Micro Drive en xD. Met de USB-aansluitingen kunt u verbinding maken met USB-apparaten voor massaopslag zoals geheugensticks en harde schijven.

 • Geen PC nodig en u hoeft ook geen software te installeren

  Met de Philips PhotoViewer kunt u uw foto's eenvoudig weergeven op uw TV zonder dat u een computer nodig hebt. U hoeft alleen maar de geheugenkaart uit uw camera te halen en deze vervolgens in de PhotoViewer te plaatsen. Nu kunt u uw foto's rechtstreeks op uw TV weergeven op een indrukwekkend volledig-schermformaat. Het is supereenvoudig: aansluiten en genieten maar!

 • Voeg MP3-soundtracks toe aan uw diapresentaties

  Maak het nog leuker om foto's te delen met familie en vrienden door een diapresentatie af te spelen met muziek op de achtergrond. Dit Philips-product ondersteunt het gelijktijdig afspelen van JPG/JPEG-afbeeldingen en MP3-muziek. U hoeft de muziek en de afbeeldingsbestanden zelfs niet op dezelfde kaart of hetzelfde USB-apparaat voor massaopslag op te slaan. Het enige wat u hoeft te doen, is de MP3-muziek kiezen die u wilt horen tijdens uw diapresentatie van JPG/JPEG-afbeeldingen.

 • Ontworpen als aanvulling op uw televisie

  De simpele, elegante styling van de PhotoViewer is een geweldige aanvulling op hedendaagse TV's. Indien gewenst, kunt u de PhotoViewer verticaal in de meegeleverde standaard plaatsen voor een alternatieve ruimtebesparende oplossing.

 • Bedien uw PhotoViewer vanaf de andere kant van de kamer

  Met de bij het product meegeleverde afstandsbediening kunt u door uw fotoverzameling bladeren en hebt u ook toegang tot alle fotoweergavefuncties zoals zoomen, draaien en onderbreken. Dit is de handigste manier om foto's te bekijken vanuit uw luie stoel.

 • Maak een diapresentatie met de schermfunctie voor diapresentatiebeheer

  Diapresentatiebeheer is een snel en gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat u helpt uw eigen persoonlijke diapresentaties te maken. U kunt de frequentie instellen en aanpassen, overgangseffecten selecteren, de volgorde van uw foto's wijzigen en muziek toevoegen aan uw persoonlijke diapresentaties.

 • Diapresentaties weergeven of door foto's en miniatuurafbeeldingen bladeren

  De vele weergavemodi geven u de vrijheid om uw foto's op verschillende manieren te bekijken. U kunt ze bijvoorbeeld een voor een bekijken, of als miniatuurweergaven om gemakkelijk te kunnen zoeken, of als diapresentatie met daarin uw favoriete foto's. Met de afstandsbediening kunt u op de foto's in-/uitzoomen, maar u kunt ze ook draaien en markeren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in