Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Comfortabel en handig

  De gebogen vorm voor comfortabele oproepen en de natuurlijke stemreproductie van HQ-Sound maken gesprekken moeiteloos. Nuttige functies zoals een groot en volledig grafisch display en een verlicht toetsenpaneel maken het nog makkelijker om contact te houden.

  Productkenmerken

  • Speciaal gevormde handset voor comfortabele oproepen

   De handset is ontworpen voor uiterst comfortabele oproepen en sluit natuurlijk aan op de vorm van uw gezicht.

  • Weinig straling (modi ECO en ECO+) en een laag energieverbruik

   Philips-telefoons zijn energiezuinig en ontworpen met oog voor het milieu. Het energieverbruik bedraagt in de stand-bymodus minder dan 0,75 W. In de ECO-modus neemt de straling met maximaal 60% af en tijdens het opladen zelfs met maximaal 95%. Als de modus ECO+ is geactiveerd, is er helemaal geen straling.

  • HQ-Sound: hoogwaardige akoestische techniek voor superieur geluid

   Draagbare Philips-telefoons met HQ-Sound: dankzij tientallen jaren ervaring en baanbrekende innovaties in de ontwikkeling van HiFi-audioproducten en hoogwaardige hoofdtelefoons, beschikken onze DECT-telefoons over een voortreffelijk helder geluid. Als het gaat om verbetering van de geluidskwaliteit hebben onze akoestische technici en architecten overal aan gedacht - hoogwaardige componenten, digitale signaalverwerking, nauwkeurig akoestisch ontwerp, en geavanceerd testen en afstemmen. Het resultaat is een helder, duidelijk en authentiek geluid. Het klinkt zo goed en zo natuurlijk, het is bijna alsof je naast elkaar staat.

  • Ruwe achterzijde voor een stevige grip

   De achterkant van de handset is voorzien van een speciale structuur voor extra comfort en een betere grip.

  • Stille modus voor meer privacy

   Hecht u thuis veel waarde aan uw privacy en rust? Schakel de beltonen voor specifieke tijden eenvoudig uit en geniet van de rust en stilte.

  • Nummerherkenning, zodat u altijd weet wie u belt

   Soms is het handig om te weten door wie u wordt gebeld voordat u opneemt. Met onze nummerherkenning kunt u zien wie u belt.

  • Afzonderlijke handset met luidspreker voor gemakkelijk handsfree telefoneren

   De handsfree modus maakt gebruik van een ingebouwde luidspreker om de stem van de beller te versterken, zodat u tijdens een gesprek kunt praten en luisteren zonder de telefoon aan uw oor te houden. Dit is vooral nuttig als u het gesprek met meerdere mensen wilt volgen of als u tijdens het gesprek aantekeningen wilt maken.

  • Verlicht toetsenpaneel voor snelle toegang, ook in het donker

   De zachte oranje achtergrondverlichting zorg ervoor dat de toetsen eenvoudig leesbaar zijn in het duister en 's nachts.

  • MySound-profiel dat bij u past

   De waarneming van geluid is subjectief en iedereen heeft zijn of haar eigen luistervoorkeur. MySound geeft elk gesprek een persoonlijk tintje door u het gewenste audioprofiel te laten kiezen: helder - stemmen klinken helderder en duidelijker; zacht - voor een vriendelijke, zachtere toon; warm - verwelkomende en warme stemmen.

  • Tot wel 16 uur spreektijd met één keer opladen

  Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

  Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in