6900 series Ultraslanke Smart Full HD LED-TV

102 cm (40"), Full HD LED-TV, Dual Core, DVB-T/C/S/S2 40PFK6909/12 Soortgelijke producten zoeken
  • Ultraslanke Smart Full HD LED-TV

    Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pfk6909_12/40pfk6909_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
    Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

    Ultraslanke Smart Full HD LED-TV

    40PFK6909/12 Soortgelijke producten zoeken

    De Philips Smart LED-TV uit de 6900-serie is vormgegeven met een extreem dunne rand met geslepen afwerking; liefde op het eerste gezicht. Maar hij is niet alleen mooi van buiten: van binnen zit deze TV boordevol functies als Ambilight, 3D en Skype™. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Krijg tot € 500 cashback bij een Ambilight TV actiemodel

Ultraslanke Smart Full HD LED-TV

Met tweezijdig Ambilight

  • Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt

    Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm breder en uw kijkervaring meeslepender door aan beide kanten van de TV een extra brede gloed op de muur te projecteren. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in. Uw kijkervaring was nog nooit zo spannend, intens en meeslepend.

  • MyRemote-app: de slimmere manier om met uw TV te communiceren

    Bedien uw Philips-TV direct met uw smart device. De MyRemote-app maakt het eenvoudiger dan ooit om content van uw smart device over te brengen naar uw TV (SimplyShare), digitale TV-uitzendingen te bekijken op uw tablet (Wi-Fi Smart Screen) of op de hoogte te blijven met de TV-programmagids, met opties om programma's meteen te bekijken.

  • Wi-Fi Miracast™ - geef uw smartphonescherm weer op uw TV

    Geef het beeld op uw smart device weer op de TV om het met vrienden en familie te delen. Van foto's tot videospellen en meer, alles op uw smart device wordt met een eenvoudige opdracht weergegeven op het grote scherm.

  • Cloud TV en Cloud Explorer laten werelden samenkomen

    U bent uniek en daarom moet de manier waarop u TV-kijkt dat ook zijn. Dankzij de continu groeiende selectie hebt u met Philips Cloud TV de keuze uit honderden TV-zenders van over de hele wereld. Cloud Explorer maakt het eenvoudig om alles met vrienden in de buurt en ver weg te delen doordat u via uw TV toegang hebt tot uw Dropbox™-account. Zo kunt u dus uw content op het grote scherm bekijken.

  • Multiroom TV - deel live-TV en opnamen tussen TV's

    Traditionele uitzendingen zijn passé. Uw Philips Smart TV fungeert als een server en kan verbinding maken met een andere TV op hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Zodra ze met elkaar zijn verbonden, kunt u digitale TV-uitzendingen en opnamen van deze TV delen met een client-TV zonder dat u kabels hoeft te leggen of geld kwijt bent aan meerdere abonnementen.

  • Uiterst gestroomlijnd voor een elegante uitstraling

    Uiterst gestroomlijnd voor een elegante uitstraling

    Gestroomlijnd. Geavanceerd. Elegant. Nauwkeurig. Het Philips Ultra Slim-silhouet. Dat zo iets subtiels zo kan inspireren is niet verrassend, het is een verrijking van uw interieur.

  • Digital Natural Motion voor vloeiende bewegende beelden

    Digital Natural Motion voor vloeiende bewegende beelden

    U houdt van actiefilms, sport en games, en wilt het best mogelijke beeld. Digital Natural Motion is een bekroonde bewegingverbeteringstechnologie van Philips die trillingen vermindert en zorgt voor uitstekende scherpte en het vloeiendste beeld ooit.

  • 600 Hz PMR voor onberispelijke bewegende beelden

    600 Hz PMR voor onberispelijke bewegende beelden

    Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms en daarom heeft deze Philips-TV 600 Hz Perfect Motion Rate. U geniet dus van onberispelijke bewegende beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

  • Smart TV: een geheel nieuwe wereld om te ontdekken

    Smart TV: een geheel nieuwe wereld om te ontdekken

    Ontdek een slimmere ervaring die veel verder gaat dan traditionele TV. Huur en stream films, video's of games van online videotheken. Bekijk gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van het groeiende aantal online apps zoals YouTube.

  • Extreem smalle rand: geeft uw kijkervaring vorm

    Een goed ontwerp vertelt een verhaal. Neem bijvoorbeeld de nauwkeurig vervaardigde voorste rand van geborsteld aluminium. Deze heeft een gepolijste metalen omtrek die zo slank en discreet is dat hij een scherpe lijn rond het scherm creëert en uw kijkervaring optimaliseert.

  • Pixel Precise HD-engine: ontdek de levendige beeldkwaliteit

    De Philips Pixel Precise HD-engine brengt de wereld naar u. Geniet van uw favoriete natuur- en reisprogramma's in een ongelooflijke helderheid. Ultieme kleuren en een hoog contrast dankzij dieper zwart en helderder wit. Er gaat een nieuwe wereld voor u open, gewoon op de bank.

Alle specificaties bekijken
  • MyRemote-app en verwante functionaliteiten wisselen per TV-model en land, evenals model smart device en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
  • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
  • Cloud TV-aanbod afhankelijk van landspecifieke beschikbaarheid en regelgeving
  • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.
  • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
  • Philips-TV-camera (PTA317) wordt afzonderlijk verkocht.
  • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
  • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
  • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
  • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
  • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in