Philips Sonicare Revolutionaire mondverzorging

Elektrische tandenborstels

Philips Zoom! whitening

Goede mondverzorging: de basis van een stralende glimlach  

 

Het is ongeveer de eerste regel die u in uw leven leert: poets minimaal twee keer per dag uw tanden. En dat is niet voor niks. Te weinig of slecht poetsen kan namelijk nare gevolgen hebben voor uw gebit.

 

Het is dus zaak om te zorgen voor een goede mondverzorging en voldoende aandacht te schenken aan uw gebit. Dan kunt u het beter ook maar goed en effectief aanpakken. Met één van de vele verschillende varianten van Philips Sonicare bijvoorbeeld. Op naar een stralende glimlach.

 

 

Lees meer over mondhygiene en gebitsverzorging

Diamond_clean

Waarom Philips Sonicare voor uw mondverzorging?

 

Philips Sonicare is wereldwijd het meest aanbevolen sonische tandenborstelmerk door tandheelkundige professionals. De Sonicare-modellen bieden alle voordelen van een moderne elektrische tandenborstel, maar poetsen net zo makkelijk en vertrouwd als een handtandenborstel. Zo zijn de borstelkopjes ovaal en langwerpig en bewegen de borstels heen en weer, net als bij een gewone tandenborstel. De revolutionaire tandenborstel werkt op een sonische manier, waarbij de borstelkop – met snelheden tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut* - vibreert.

 

De Sonicare tandenborstel heeft een unieke dynamische reinigingswerking die plak diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand verwijdert. Een uiterst krachtige poetsmethode, die ervoor zorgt dat u veel meer tandplak verwijdert dan met een handtandenborstel. En met de Philips DiamondClean tot zelfs wel 7 keer meer.

 

Daar komt bij dat u gewoon mee mag bewegen; de overstap van handmatig naar elektrisch poetsen is zo gemakkelijk gemaakt. Ideaal voor iedereen die mondverzorging belangrijk vindt en wil overstappen naar elektrisch poetsen.

Registreer uw product voor extra voordelen

 

 • Toegang tot garantie
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Kortingen en nieuws over producten
 

Lees meer over mondverzorging

 • Slechte adem

  Slechte adem

  Iedereen heeft wel eens last van een slechte adem. Lees meer over de oorzaak van een slechte adem en bekijk tips voor een frisse adem.

 • Aften en wondjes in de mond

  Aften en wondjes in de mond

  Aften zijn kleine pijnlijke zweertjes die in de mond voorkomen. Er kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Lees meer over aften en wondjes.

 • Tanderosie

  Tanderosie

  Wat is tanderosie en hoe herkent u het? Zoals bij alle mondproblemen geldt ook voor tanderosie: voorkomen is beter dan genezen. Lees meer online.

 • Gevoelige tanden

  Gevoelige tanden

  Heeft u last van gevoelige tanden of ervaart u pijn bij het poetsen? Dit kan te maken hebben met teruggetrokken tandvlees en blootliggende tandhalzen.

 • Tandvlees problemen

  Tandvlees problemen

  Heeft u last van bloedend of ontstoken tandvlees? Of andere tandvleesproblemen? Lees meer over deze problemen en hoe u uw tandvlees gezond houdt.

 • Tandenpoetsen met kinderen

  Tandenpoetsen met kinderen

  Lees over het belang van tandenpoetsen bij kinderen en hoe u ze helpt. Ontdek de voordelen van een elektrische tandenborstel voor kinderen.

 • Elektrisch poetsen

  Elektrisch poetsen

  Kies je voor een gewone tandenborstel of elektrische tandenborstel? Bekijk de voordelen van elektrisch tandenpoetsen en leer meer over Philips Sonicare.

 • Mond-, tand- en gebitsproblemen

  Mond-, tand- en gebitsproblemen

  Ons gebit wordt voortdurend blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Lees meer over de meest voorkomende mond-, tand- en gebitsproblemen.

 • Mondhygiëne

  Mondhygiëne

  Lees meer over het belang van een goede mondhygiëne en gebitsverzorging. Bekijk de belangrijkste tips voor een goede gebitsreiniging en de poetsroutine.

 • Het melkgebit en het blijvende gebit

  Het melkgebit en het blijvende gebit

  Het gebit is het geheel aan tanden en kiezen in de mond. In ons leven wisselen we van melkgebit naar het blijvende volwassen gebit. Lees meer online.