Ontharen van de oksels en armen

 

Het is gebruikelijk om okselhaar te verwijderen. Voor het ontharen van de oksels zijn vele mogelijkheden. De huid in de oksels is vrij dik, dus de meeste methoden zijn geschikt. Het ontharen van armen is minder gebruikelijk, maar er zijn mannen en vrouwen die zich onprettig voelen bij het hebben van donkere, lange haren op de armen. Ook voor het verwijderen van haar op de armen, zijn er verschillende opties.

Oksels en armen ontharen met IPL

 

Geschikt voor: iedereen die wil ontharen, met langdurige resultaten. Lumea IPL vermindert geleidelijk de haargroei en het werkt op verschillende huid- en haartypen. Bekijk hier of Lumea voor u geschikt is. Na behandeling behoudt u een glad resultaat tot acht weken. Indien u de behandeling iedere vierde tot en met achtste week (afhankelijk van de individuele haargroei) herhaalt, creëert u blijvende resultaten.

Hoe het werkt: de Philips Lumea geeft zeer intense lichtpulsen (IPL) af. Het licht wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren en omgezet in lichtenergie (warmte). Hierdoor valt het haar op natuurlijke wijze uit, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt. Het resultaat is dat de haargroei geleidelijk afneemt.

 

Al onze IPL modellen zijn zeer geschikt voor het verwijderen van haar op en onder de armen.

Epileren van oksels en armen

 

Geschikt voor: iedereen die wil ontharen met een langdurig effect. Epileren werkt op alle soorten haar - kort, grof, licht of donker. Philips epilatoren hebben keramische platen met micro groeven die zelfs de kortste haartjes zo voorzichtig mogelijk verwijderd. Epileren kan zowel op als onder de armen, daarbij kan epileren onder de oksel een beetje gevoelig zijn.

Hoe het werkt: de roterende keramische platen grijpen het haar en verwijderen het zo van de wortel. De eerste keer epileren kan pijnlijk zijn, maar de huid raakt snel gewend en na een paar keer is het veel minder gevoelig. Het effect van epileren is semi-permanent, doordat door veelvuldig gebruik sommige haren niet meer teruggroeien. Door het haar op de armen met een epilator veelvuldig te verwijderen wordt de teruggroei van haar verminderd.

Oksels en armen scheren met een ladyshave

 

Geschikt voor: snel en eenvoudig resultaat. Scheren is de meest gebruikte manier om okselhaar te verwijderen. Het voordeel is dat het gemakkelijk is en resultaten direct voelbaar zijn. Ladyshaves van Philips zijn zachter voor de huid dan traditionele scheermessen, omdat de messen niet in direct contact komen met de huid.

Hoe het werkt: ladyshaves zijn elektrische scheerapparaten die zijn ontworpen om gebruikt te worden op het hele lichaam. De messen zijn veel duurzamer dan een standaard scheermes. Philips ladyshaves werken zonder kabel en kunnen worden gebruikt onder de douche.