AVENT

Philips AVENT

Digitaal PhotoFrame

  Philips AVENT

  Digitaal PhotoFrame

  Beleef die eerste lach opnieuw

  Dit PhotoFrame is een en al kwaliteit en plezier. Met de kleurrijke frameaccessoires geeft u het frame een persoonlijk tintje: roze voor meisjes en blauw voor jongens. Geniet direct van de mooiste momenten in de eerste levensjaren van uw baby. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

AVENT Digitaal PhotoFrame

17, 8 cm (7"), Multimedia, Beeldverhouding 4:3 SPF2207/10 Soortgelijke producten zoeken

Beleef die eerste lach opnieuw

Philips AVENT PhotoFrame

 • Beeldformaat voor optimale storingsvrije weergave, 4:3

  Het digitale Philips PhotoFrame zorgt ervoor dat uw foto wordt weergegeven in de verhouding 4:3 voor de beste kijkervaring.

 • Automatische diapresentatie vanaf USB of geheugenkaart

  Als u een USB-stick of geheugenkaart plaatst, wordt automatisch een diapresentatie gestart. Handig wanneer u geen zin hebt uw foto's naar het PhotoFrame te kopiëren.

 • Roze en blauwe frames voor een PhotoFrame met een persoonlijk tintje.

  Inclusief 2 eenvoudig te verwisselen en schitterend ontworpen vrolijke frameaccessoires. Roze voor meisjes en blauw voor jongetjes. Droom zacht.

 • Milieuvriendelijk PhotoFrame

  De PhotoFrames van Philips worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons erop richten milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling.

 • imagen Pro voor scherpe, levendige en natuurlijke huidskleuren

  De unieke imagen-fotoverbeteringstechnologie van Philips analyseert uw foto's automatisch om de kleuren te verbeteren en aan te passen voor een optimaal contrast. imagen Pro biedt een nog geavanceerdere fotoverbetering en combineert de 3 essentiële elementen van imagen om de kleuren nauwkeuriger weer te geven, de kleurdiepte te optimaliseren en het contrast dynamisch te verbeteren. Bovendien zorgt imagen Pro voor natuurlijkere huidskleuren, scherpere beelden en een trillingsvrije weergave van foto's, wat erg belangrijk is voor stilstaande beelden.

 • Voeg een nieuwe glans toe aan oude herinneringen met RadiantColor

  RadiantColor is een exclusieve technologie van Philips voor het weergeven van kleinere foto's in de optimale beeldverhouding van 4:3 door de kleuren door te laten lopen van de randjes van een foto (die net geen volledig scherm vult) naar de zijden van het scherm, waardoor zwarte balken en vervorming van het beeldformaat worden voorkomen.

 • Automatische in-/uitschakeling van het scherm bij vooraf ingestelde tijden voor energiebesparing

  De timer schakelt PhotoFrame in en uit op ingestelde tijden. Dit zorgt voor energiebesparing en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, want hierdoor bespaart u tot een derde van de energiekosten van het PhotoFrame.

 • Ondersteunt foto's, video's en muziek

  Ondersteunt foto's, video's en muziek zodat u zelf kunt bepalen op welke manier u uw herinneringen deelt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in