Webcam

  Plezier met de webcam

  Videochatten wordt puur entertainment met wisselende achtergronden, grappige kaders en allerlei effecten en logo's. Dankzij de geavanceerde imagingtechnologie kunt u altijd dicht bij uw vrienden zijn op een heldere en persoonlijke manier. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Plezier met de webcam

Voeg een persoonlijk tintje toe

 • De achtergrond veranderen

  De achtergrond veranderen

  Vervang de echte achtergrond en laat uw vrienden geloven dat u ergens anders bent! U kunt gewoon rondlopen en chatten zoals normaal, terwijl de software de achtergrond automatisch aanpast. U kunt kiezen uit 15 geweldige achtergronden of uw eigen favoriete achtergrond uploaden en projecteren.

 • Een persoonlijk logo aan uw webcasts toevoegen

  Een persoonlijk logo aan uw webcasts toevoegen

  U kunt uw webcasts of blogs een persoonlijk tintje geven door uw eigen logo toe te voegen. Met deze speciale software kunt u in elke hoek van streaming video een kleine afbeelding invoegen, net als het logo van een TV-kanaal op uw televisie.

 • Resolutie van 1,3 MP (geïnterpol.) voor extra beeldkwaliteit

  Uw webcam biedt 1,3 megapixels (geïnterpoleerd) voor zowel video- als fotoresolutie. U kunt de webcam dus gebruiken voor het maken van foto's van hoge kwaliteit die er na het afdrukken als grote afbeelding nog steeds goed uitzien.

 • Vloeiende beelden met video van 30 frames per seconde

  Ga zitten en geniet van prachtige videobeelden van 30 frames per seconde. U zult zien dat uw videobeelden vloeiender zijn en dat u betere videochats ervaart.

 • 3x digitale zoom voor superieure close-ups

  Zoom in en uit om het perfecte frame te krijgen voor welk beeld dan ook. U bedient de zoom volledig via de interface op het scherm terwijl u naar het beeld kijkt. Op deze manier kunt u het beeld perfect aanpassen.

 • Gezichtstracking volgt uw gezicht automatisch

  De geavanceerde camerasoftware detecteert uw gezicht automatisch en beweegt de lens in uw richting. U blijft in het midden van het beeld, ook al beweegt u tijdens een videogesprek. Dat geeft u de vrijheid om op natuurlijke wijze gesprekken te voeren.

 • Geluid van hoge kwaliteit dankzij de ingebouwde richtinggevoelige microfoon

  Geniet van geluid van hoge kwaliteit dankzij de ingebouwde richtinggevoelige microfoon. Voer op natuurlijke en vrije wijze gesprekken of voeg geluid toe aan een videoclipopname.

 • Ruisonderdrukking voor betere, heldere spraak

  Deze hoogstaande ruisonderdrukkingstechnologie onderdrukt achtergrondgeluid en verbetert de helderheid van spraak, in zowel een rustige als rumoerige omgeving.

 • Leuke frames en effecten

  Chatten wordt nog leuker als u onverwachte effecten toevoegt. Verras uw vrienden door tijdens het chatten een van de tien themaframes als omlijsting voor uw gezicht te kiezen. Of gebruik de speciale effecten waardoor uw foto een negatief wordt, reliëf krijgt of zelfs wordt vervormd.

 • Compatibel met alle instant messaging-services

  De webcam en de webcamsoftware zijn ontworpen met het oog op alle instant messaging-services. U kunt video toevoegen aan Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger en andere services.

 • Gebuiksvriendelijke Philips CamSuite-software om uw webcam te bedienen

  Deze speciaal ontwikkelde software is gebruiksvriendelijk en laat u uw webcam met één druk op de knop bedienen. De software verschijnt automatisch op uw scherm wanneer u videogesprekken voert.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in