StyleShaver

waterdichte styler en scheerapparaat

  StyleShaver

  waterdichte styler en scheerapparaat

  Laat zien wie u bent

  Kies met de Styleshaver precies de look die u wilt. Met de baardtrimmer en -styler met twee hoofden hebt u alles wat u nodig hebt om in een handomdraai elke stijl te creëren, van een stoppelbaard van drie dagen of een perfecte baard tot een glad scheerresultaat, hoe ruig uw baardgroei ook is. Bekijk alle voordelen

 • Laat zien wie u bent

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Laat zien wie u bent

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Laat zien wie u bent

Trimmen, stylen en scheren - allemaal met één apparaat

 • Baardtrimmer met 12 lengtestanden van 0,5 mm tot 10 mm

  Baardtrimmer met 12 lengtestanden van 0,5 mm tot 10 mm

  Met de complete Philips-(stoppel)baardtrimmer met 12 instelbare lengtestanden krijgt u eenvoudig de gewenste baardlengte. Vergrendel de gewenste lengtestand met het instelwiel. De duurzame metalen trimmer met huidvriendelijke afgeronde randen garandeert een precies en gelijkmatig trimresultaat.

 • Dubbelzijdige trimmer: 32 mm en 15 mm voor perfecte details

  Dubbelzijdige trimmer: 32 mm en 15 mm voor perfecte details

  Verwijder de instelbare kam en u ziet een dubbelzijdige precisietrimmer. De ene kant is een hoogwaardige trimmer van 32 mm en de andere kant is een precisietrimmer van 15 mm breed, perfect geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder uw neus of rondom uw mond. De trimmer is speciaal ontworpen om een uiterst glad scheeresultaat te bereiken en toch de huid te beschermen. Dankzij het kleine formaat en het gebogen ontwerp ziet u precies wat u doet en kunt u dus nauwkeurig werken.

 • Met dubbel scheerblad en trimmer, voor zelfs de zwaarste baard

  Met dubbel scheerblad en trimmer, voor zelfs de zwaarste baard

  Dankzij het dubbele scheerblad verwijdert u eenvoudig de stoppels rond uw baard, zelfs in uw hals. Met de middentrimmer verwijdert u lange, hardnekkige haren en met de twee zwevende scheerbladen maakt u alle overige gebieden perfect glad.

 • Detailkam voor precisiewerk, baardkam voor gelijkmatig trimmen

  Detailkam voor precisiewerk, baardkam voor gelijkmatig trimmen

  Met de kam voor details krijgt u meer precisie tijdens het trimmen. Gebruik deze kam in plaats van de baardkam als u op moeilijk bereikbare plekjes wilt komen of de randen van uw baard wilt bijwerken. Met de baardkam kunt u gemakkelijker gelijkmatig trimmen.

 • 50 minuten draadloos gebruik na 1 uur snel opladen.

  50 minuten draadloos gebruik na 1 uur snel opladen.

  De krachtige lithium-ionbatterij gaat 50 minuten mee na een uur opladen. Een snelle laadbeurt van tien minuten geeft een gebruiksduur van tien minuten. Het apparaat is dus klaar voor gebruik wanneer u dat wilt.

 • 100% waterdicht voor eenvoudig schoonmaken

  100% waterdicht voor eenvoudig schoonmaken

  Trim of scheer uw baard, zowel nat als droog, waar u maar wilt. Als u klaar bent, hoeft u het apparaat alleen maar af te spoelen onder de kraan.

 • Reisvergrendeling voorkomt per ongeluk inschakelen

  Reisvergrendeling voorkomt per ongeluk inschakelen

  Wanneer u een willekeurige knop 3 seconden ingedrukt houdt, wordt de reisvergrendeling geactiveerd, zodat het product niet per ongeluk kan worden ingeschakeld. Wanneer de reisvergrendeling is ingeschakeld, wordt tussen de knoppen een rood slotje weergegeven.

 • Aan/uitlampje geeft duidelijk aan welk apparaat is ingeschakeld

  Aan/uitlampje geeft duidelijk aan welk apparaat is ingeschakeld

  De knop op de trimmer gaat branden wanneer de trimmer is ingeschakeld en de knop op het scheerapparaat gaat branden wanneer het scheerapparaat is ingeschakeld. U weet dus altijd of de trimmer of het scheerapparaat is ingeschakeld.

 • Oplader en etui: altijd opgeladen en klaar voor gebruik

  Oplader en etui: altijd opgeladen en klaar voor gebruik

  De inklapbare oplader past zelfs in het kleinste hoekje, dus u kunt het apparaat opladen waar u maar wilt en het gemakkelijk meenemen op reis. Het etui beschermt uw scheerapparaat tijdens de reis en is bovendien handig voor het opbergen van uw scheerapparaat als u het niet gebruikt.

 • Batterijlampje geeft de batterijstatus weer

  Batterijlampje geeft de batterijstatus weer

  Het batterijlampje brandt blauw als de batterij volledig is opgeladen en knippert oranje als er nog 10 minuten over zijn.

 • 2 jaar garantie, geschikt voor alle voltages, geen olie nodig

  2 jaar garantie, geschikt voor alle voltages, geen olie nodig

  Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie, zijn geschikt voor alle voltages en hebben nooit olie nodig.

 • Huidvriendelijke, hoogwaardige trimmermesjes

  Huidvriendelijke, hoogwaardige trimmermesjes

  De stalen bladen van het elektrische scheerapparaat schuiven licht langs elkaar, zodat ze zichzelf slijpen tijdens het trimmen! De bladen blijven zo extra scherp om de haartjes netjes en effectief af te snijden, terwijl de afgeronde uiteinden en kammen huidirritatie voorkomen.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in