Draagbare DVD-speler

  Draagbare DVD-speler

  Superieure beeldkwaliteit

  Kijk onderweg naar films en bekijk en deel uw digitale foto's met de ultralichte en compacte Philips draagbare DVD-speler PET944. Het 22,9 cm (9") LCD-kleurenscherm brengt de beelden echt tot leven. Tot 6 uur afspeeltijd.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Superieure beeldkwaliteit

LCD-scherm met hoge pixeldichtheid (800 x 480)

 • Beeldscherm met draaivoet (180 graden) voor flexibeler kijkplezier

  Beeldscherm met draaivoet (180 graden) voor flexibeler kijkplezier

  Het scherm kan 180 graden worden gedraaid, zodat u films en foto's met een optimale kijkhoek kunt bekijken. Draai het scherm of pas de hoogte aan om schittering te verminderen en te profiteren van de allerbeste kijkhoek.

 • 22,9 cm (9") LCD-scherm met hoge pixeldichtheid (800 x 480 pixels)

  22,9 cm (9") LCD-scherm met hoge pixeldichtheid (800 x 480 pixels)

  Met het LCD-kleurenscherm met hoge resolutie (800 x 480 pixels) komen beelden tot leven. Uw dierbare foto's hebben dezelfde levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken en dankzij de rijke details lijken uw favoriete films en muziek in de kamer plaats te vinden.

 • AC-adapter, autoadapter en A/V-kabel meegeleverd

  AC-adapter, autoadapter en A/V-kabel meegeleverd

  Deze Philips-speler wordt voor uw gemak geleverd met een AC-adapter, autoadapter en AV-kabel.

 • Geef foto's en diapresentaties weer

  Geef foto's en diapresentaties weer

  Plaats gewoon uw disc of geheugenkaart in de speler en uw digitale foto's worden rechtstreeks weergegeven op het apparaat.

 • Compatibel met DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD

  Compatibel met DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD

  De draagbare DVD-speler van Philips is compatibel met de meeste verkrijgbare DVD- en CD-discs. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD kunnen allemaal op de DVD-speler worden afgespeeld. DVD+/-R is een korte benaming voor een DVD-station dat beide gangbare opneembare DVD-formaten ondersteunt. DVD+/-RW ondersteunt beide gangbare herschrijfbare disctypen.

 • MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

 • SD/SDHC-kaartsleuf voor de weergave van muziek, foto's en video's

  SD/SDHC-kaartsleuf voor de weergave van muziek, foto's en video's

  Bekijk en deel uw videoclips, foto's en muziek snel en eenvoudig. Voor ultiem gemak is deze Philips-speler uitgerust met een ingebouwde kaartsleuf voor SD/SDHC-geheugenkaarten. Plaats de geheugenkaart in de sleuf aan de zijkant van de speler om de multimediabestanden op de kaart af te spelen. Zo geniet u overal van uw favoriete muziek, foto's en films.

 • Slimme bevestiging voor in de auto voor gebruiksgemak

  Slimme bevestiging voor in de auto voor gebruiksgemak

  Waarom neemt u uw draagbare DVD-speler van thuis niet mee om onderweg van entertainment te genieten? Het unieke bevestigingssysteem voor in de auto zorgt voor gebruiksgemak en beschikt over een vergrendelingsmechanisme waarmee u de speler eenvoudig kunt verwijderen wanneer deze niet wordt gebruikt. U kunt uw draagbare DVD-speler meenemen en het bevestigingssysteem achterlaten in de auto.

 • 6 uur lang continu afspelen*

  6 uur lang continu afspelen*

  Deze speler van Philips heeft een ingebouwde compacte, oplaadbare batterij voor langdurig vermogen. U kunt tot wel 6 uur onafgebroken genieten van films, foto's en muziek voordat u de batterij moet opladen. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

 • JPEG-afbeeldingen weergeven van een beelddisc

  JPEG-afbeeldingen weergeven van een beelddisc

  Geef JPEG-foto's op uw disc weer en herleef uw favoriete momenten met familie en vrienden, wanneer u maar wilt.

 • Bekijk uw foto's meteen vanaf geheugenkaarten, DVD's en CD's

  Bekijk uw foto's meteen vanaf geheugenkaarten, DVD's en CD's

  Sla uw favoriete foto's op CD, DVD, een geheugenkaart of een USB-opslagapparaat op en speel ze als diapresentatie af op uw Philips-speler. Dankzij de volledige overdraagbaarheid van bestanden kunt u uw digitale foto's op een handige en leuke manier laten zien. Plaats een disc, geheugenkaart of USB-opslagapparaat en uw digitale foto's worden direct weergegeven op het apparaat. Herleef uw favoriete momenten met vrienden en familie, wanneer u maar wilt.

 • DivX-gecertificeerd voor de standaardweergave van DivX-video's

  DivX-gecertificeerd voor de standaardweergave van DivX-video's

  Met DivX®-ondersteuning kunt u video's in DivX®-mediaformaat bekijken. DivX is een MPEG4-videocompressietechnologie waarmee grote bestanden zoals films, trailers en muziekvideo's kunnen worden opgeslagen op media zoals CD-R/RW en opneembare DVD's.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DivX, DivX Certified en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivXNetworks, Inc. en worden onder licentie gebruikt.
 • Windows Media en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.
 • De levensduur van de batterij en de speeltijd kunnen variëren afhankelijk van de staat van het apparaat. Optimaliseer de levensduur van de batterij door het achtergrondlicht van het LCD-scherm te dimmen, een hoofdtelefoon te gebruiken in plaats van de ingebouwde luidsprekers en een gemiddeld volume te selecteren. Ook helpt het om het apparaat bij kamertemperatuur te gebruiken.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in