Draagbare DVD-speler

  DVD Video

  Draagbare DVD-speler

  Optimaal plezier van DVD's en digitale video's

  Onvervalst entertainment voor onderweg! De PET1000 DVD-speler heeft een 25,9 cm (10,2") LCD-scherm met hoge resolutie en kan probleemloos de digitale-mediaformaten MPEG4 en DivX afspelen. Inclusief hoogwaardige S-Video- en Component Video-uitvoer.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Optimaal plezier van DVD's en digitale video's

met 25,9 cm (10,2") LCD-scherm met hoge resolutie

 • 10,2 inch TFT LCD-scherm met hoge resolutie voor prachtig beeld

  10,2 inch TFT LCD-scherm met hoge resolutie voor prachtig beeld

  Met het LCD-kleurenscherm met hoge resolutie komen beelden tot leven. Uw dierbare foto's hebben dezelfde levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken en dankzij de rijke details lijken uw favoriete films en muziek in de kamer plaats te vinden.

 • DVD, DVD+R en DVD+RW afspelen

  DVD, DVD+R en DVD+RW afspelen

  Deze Philips-speler is compatibel met de meeste DVD- en CD-discs die momenteel verkrijgbaar zijn. DVD-, DVD+R- en DVD+RW-discs zijn allemaal geschikt voor deze speler. DVD+RW is een afkorting voor een DVD-station dat geschikt is voor de gangbare opneembare DVD-indeling en DVD+RW staat voor het gangbare herschrijfbare type disc.

 • Films kijken op 16:9 breedbeeldformaat

  Films kijken op 16:9 breedbeeldformaat

  Deel uw films en digitale foto's met uw vrienden en familie. Het 16:9-breedbeeldformaat is standaard voor universele tot High Definition digitale televisie. Een beeldvullend 16:9-beeldformaat zorgt voor een uitstekende weergave van beelden zonder balken boven en onder het beeld en zonder het kwaliteitsverlies dat wordt veroorzaakt door schalen, waardoor een beeld wordt aangepast zodat het op een ander schermformaat past.

 • Inclusief autoadapter en handige afstandsbediening

  Inclusief autoadapter en handige afstandsbediening

  U kunt de draagbare speler niet alleen in de auto gebruiken met de meegeleverde autoadapter, maar u kunt ook thuis van DVD's genieten door de speler op uw TV aan te sluiten. Ga lekker zitten voor uw favoriete DVD's en gebruik de meegeleverde afstandsbediening om de speler te bedienen.

 • Dubbele hoofdtelefoonaansluiting om entertainment te delen

  Dubbele hoofdtelefoonaansluiting om entertainment te delen
 • DivX-weergave voor video met hoge compressie

  Met DivX-ondersteuning kunt u vanuit uw huiskamer video's in DivX®-formaat bekijken. DivX is een MPEG4-videocompressietechnologie waarmee grote bestanden zoals films, trailers en muziekvideo's kunnen worden opgeslagen op media zoals CD-R/RW, geheugenkaarten en DVD-video. DivX-CD's kunnen worden afgespeeld op bepaalde DVD-spelers, DVD-recorders en home theatre-systemen.

 • MPEG4-weergave zorgt voor hoogwaardige gecomprimeerde video

  Met de MPEG4-compressietechnologie kunt u filmbestanden 7 tot 10 keer kleiner maken dan met de MPEG2-technologie zonder dat het beeld en geluid aan kwaliteit inboeten. MPEG4-bestanden kunnen op een CD-ROM, geheugenkaart of DVD worden opgeslagen en worden afgespeeld op bepaalde DVD-spelers, DVD-recorders en home cinema-systemen.

 • S-Video-uitgang voor betere beeldweergave

  De ideale manier om beeldbronnen met een hoge resolutie, zoals DVD, digitale satelliet, kabel-TV en videogameconsoles aan te sluiten op de TV, voor beeld met meer detail dan met een standaard video-uitgang

 • Component Video-uitgang voor de beste analoge videoaansluiting

  YPbPr Component Video is een videoverbinding van topkwaliteit die ideaal is voor het aansluiten van DVD-spelers of -recorders op de betere TV-toestellen. Er zijn drie aparte draden voor de helderheid en kleur om interferentie te voorkomen. Omdat het videosignaal op de DVD ook in YPbPr-formaat is opgeslagen, is er geen conversie nodig om een uitvoersignaal te genereren.

Alle specificaties bekijken
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • DivX, DivX Certified en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivXNetworks, Inc. en worden onder licentie gebruikt.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in